Κατηγορίες
Football League

Μετακομίζει στα Χανιά ο Κισσαμικός!

Διά στόματος του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Αντώνη Ροκάκη, ήρθε η αποκάλυψη ότι πάρθηκε η απόφαση για “μετακόμιση” του Κισσαμικού στην πόλη των Χανίων.

Όπως αναφέρει το athlitiko, η απόφαση αυτή δεν ξεκαθαρίζεται αν έχει σχέση με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα για ένωση Κισσαμικού-ΑΟΧ. Η ουσία είναι ότι η διοίκηση του Κισσαμικού αποφάσισε η ομάδα να “μετακομίσει” στα Χανιά, κάτι που σημαίνει ότι θα προπονείται στην πόλη, εκτός του να δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της.

Παράλληλα ο κ. Ροκάκης επισήμανε στη δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ότι ο Κισσαμικός θα πάρει κανονικά άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, σε συνεργασία με το νέο τεχνικό επιτελείο.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του Κισσαμικού:

«Θέλω να ενημερώσω ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αναφορικά με την αδειοδότηση της ομάδας. Η ομάδα θα πάρει κανονικά άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός σε συνεργασία με το νέο τεχνικό επιτελείο. Η ομάδα πλέον περνάει σε άλλο στάδιο και για να μπορέσει να εκπληρώσει τους στόχους που έχουμε θέσει σαν διοίκηση η απόφασή μας είναι ο Κισσαμικός να μετακομίσει στην πόλη των Χανίων».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected