Football League - Μεταγραφές

Έκανε…σεφτέ με τον 18χρονο Λουκά ο Απόλλων!

Και ενώ τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως υπάρχει δεδομένη συμφωνία με τους Χατζή και Παπαζαχαρία, ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε πριν λίγο την απόκτηση του Θοδωρή Λουκά.

Ο 17χρονος (22/09/1999) αμυντικός κατάγεται από το Πετρωτό Τρικάλων, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Απόστολος Καρακούσης», στην οποία έβαλε τις βάσεις για την περαιτέρω εξέλιξη του.

Κατόπιν μεταπήδησε στην ΑΕ Τρικάλων, όπου πρόεδρος είναι ο Κωνσταντίνος Καρακούσης. Διακρίθηκε ως  ποδοσφαιριστής της αντρικής ομάδας της Α.Ε. Τρικάλων και ξεχώρισε με τη συμμετοχή του στη Μικτή Τρικάλων, στην 4η Περιφέρεια, αλλά και στη 2η Ζώνη.

Για το λόγο αυτό, προσέγγισε τα βλέμματα της ΑΕΚ, η οποία και τον απέκτησε για την Κ20 της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού αμυντικού χαφ Θοδωρή Λουκά. Ο Λουκάς είναι γεννημένος στις 22/09/1999 και έρχεται στην λαρισινή ομάδα από την Κ-20 της ΑΕΚ.

Στόχος του, είναι, όπως δήλωσε στο apollonlarissasfc να κυνηγήσει την καθιέρωση στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας, μέσα από πολύ και μεθοδική δουλειά. Τον νεαρό ποδοσφαιριστή, καλωσόρισε στον Απόλλωνα, ο εν δυνάμει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, που ευχήθηκε ο παίκτης να είναι γουρλής, αφού ανοίγει το μεταγραφικό μέτωπο των Λαρισαίων».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected