Κατηγορίες
Football League

Η επόμενη μέρα για τον Σωκράτη Διούδη

Στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Σωκράτη Διούδη. Ο 23χρονος τερματοφύλακας δεν θα μείνει στον Άρη και άμεσα θα γίνει γνωστή η νέα του ομάδα. Ο Παναθηναϊκός και η προοπτική του εξωτερικού.

Η δεύτερη θητεία του Σωκράτη Διούδη στον Άρη ολοκληρώνεται. Ο 24χρονος Ημαθιώτης τερματοφύλακας αποφάσισε το προηγούμενο καλοκαίρι να υπογράψει στους “κίτρινους” της Football League, αν και προερχόταν από πολύ καλό πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο στη Super League.

Προφανώς και τα δεδομένα δεν εξελίχθηκαν με τον επιθυμητό τρόπο για τον ίδιο και η αποχώρησή του πρέπει να θεωρείται βέβαιη. Αυτή είναι και η επιθυμία του. Οι πληροφορίες του Sport24 αναφέρουν ότι αρχές της επόμενης εβδομάδας, Τρίτη ή Τετάρτη, όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει.

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον, όπως προηγουμένως και ο Ατρόμητος, ο οποίος όμως πλέον δεν ψάχνει τερματοφύλακα, αφού αποκτήθηκε ο Σέρβος Μίρκοβιτς. Θα είναι λοιπόν το τριφύλλι που θα τον εντάξει στο δυναμικό του ή προοπτική του εξωτερικού που διαρρέεται ότι υφίσταται;

Να υπάρχει πλέον κάτι άλλο από Ελλάδα πλην Παναθηναϊκού μοιάζει δύσκολο, αλλά ας περιμένουμε. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Διούδης κατέγραψε 34 συμμετοχές. Με τον Άρη είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, άρα αυτό ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected