Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Κι όμως, ο Μπραντάο θα φορέσει τα πράσινα!

Μία εξαιρετικά ποιοτική μεταγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Λεβαδειακός, που φέρνει στην Ελλάδα για λογαριασμό του το σπουδαίο Βραζιλιάνο επιθετικό Μπραντάο!

Όπως αναφέρει το SDNA, ο Λεβαδειακός κάνει το μεγάλο «μπαμ», καθώς έκλεισε τον 37χρονο φορ Μπραντάο και τον περιμένει να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο και να αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ τη νεά σεζόν.

Ο 37χρονος σέντερ φορ έχει θητεία σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους στην καριέρα του, καθώς έχει φορέσει τις φανέλες των Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μαρσέιγ και Σεντ Ετιέν μεταξύ άλλων, διακρίθηκε όμως κυρίως για τις επιδόσεις του με τους Ουκρανούς όπου σε 151 συμμετοχές σκόραρε συνολικά 59 φορές, έχοντας και 17 ασίστ.

Μάλιστα, το όνομά του βρέθηκε σε πολλές περιπτώσεις στα μεταγραφικά ραντάρ του Ολυμπιακού, φαίνεται όμως πως τελικά θα έρθει στην Ελλάδα για άλλη ομάδα.

Καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις παίζει η παρουσία του Ζοζέ Ανιγκό στον πάγκο του Λεβαδειακού, καθώς ο Γάλλος τεχνικός υπήρξε τεχνικός διευθυντής στη Μαρσέιγ στο διάστημα που ο Μπραντάο αγωνιζόταν στους Μασσαλούς.

Ο θηριώδης ύψους 1.89 Βραζιλιάνος την περασμένη σεζόν βρισκόταν στην Τρικορντιάνο, ομάδα Β’ κατηγορίας της Βραζιλίας, μιας και συμμετείχε στο πρωτάθλημα «Mineiro de Futebol Módulo II».

Πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί κοντά στη μετακίνησή του στην Ινδονησία και πλέον εάν έρθει στην Ελλάδα θα κληθεί να πιστοποιήσει ότι μπορεί ακόμα να προσφέρει γκολ και θέαμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected