Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οι παίκτες που θα δώσουν το παρόν στην “πρώτη” του Ορφέα Ξάνθης

Για το απόγευμα της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση του Ορφέα Ξάνθης ενόψει της νέας σεζόν και το ThrakiSportS επιχειρεί μια πρώτη ανάγνωση του μέχρι στιγμής ρόστερ της ομάδας, με βάση της υπάρχουσες πληροφορίες.

Το παρόν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας θα δώσουν σίγουρα οι αρχηγοί της ομάδας, δηλαδή ο Βασίλης Μαλαδένης, αλλά και τα αδέρφια Γιάννης και Βασίλης Καραγκιόζης και φυσικά ο «κέρβερος» κάτω από τα γκολπόστ Γιάννης Ρούφος, που τα έχουν βρει σε όλα με τον Μπάμπη Χατζημεστή. Πέρα, όμως από τους αρχηγούς της ομάδας, στην ομάδα αναμένεται να μείνουν τη νέα σεζόν και οι Θόδωρος Τορομανίδης και Γιώργος Κατρανίτσας, αλλά και ο εκ των επίσης βασικών στελεχών Χακή Τζαμπάζ.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην ομάδα θα μείνουν και οι Ηλίας Μακράκης, και Καρά Αλή Ονούρ, όπως επίσης και ο Χαλήλ Ιμπράμ, με τον Μουμίνογλού Τουγιάλ, που πέρυσι ήταν βασικοί «πυλώνες» της εκπληκτικής πορείας του Ορφέα στη Γ’ Εθνική την περσινή σεζόν. Άλλωστε ο Μπάμπης Χατζημεστής έχει δηλώσει ότι θα διατηρήσει την περσινή συνταγή του ξανθιώτικου ρόστερ, χωρίς να κάνει πολλές αλλαγές στην ομάδα.

Βέβαια, η απουσία ανακοινώσεων δημιουργεί ορισμένα ερωτηματικά, αναφορικά με τις αποχωρήσεις που είναι αναμενόμενο να γίνουν και τις προσθήκες που θα πραγματοποιηθούν για την κάλυψη των κενών που θα προκύψουν. Μέχρι τώρα τίποτα δεν έχει διαρρεύσει από το περιβάλλον του Ορφέα, με συνέπεια ενόψει και της πρώτης προπόνησης της Δευτέρας να αναμένεται κατά βάση η παρουσία των περισσοτέρων παικτών που αποτελούσαν το επιτυχημένο ρόστερ της ομάδας την περσινή σεζόν.

Με βάση αυτές τις πληροφορίες και κάνοντας αρκετά παρακινδυνευμένες προβλέψεις, ελλείψει επίσημης ενημέρωσης, το μέχρι στιγμής ρόστερ του Ορφέα Ξάνθης ενόψει της νέας σεζόν διαμορφώνεται ως εξής:

Τερματοφύλακες: Θόδωρος Αθανασίου, Γιώργος Μαυρόπουλος, Γιάννης Ρούφος

Αμυντικοί: Καρά Αλή Ονούρ, Γιώργος Κατρανίτσας, Ηλίας Μακράκης, Βασίλης Μαλαδένης, Φεράτ Πιλέ, Χακή Τζαμπάζ, Χαράλαμπος Θεοδωρίδης

Μέσοι: Λάζαρος Μαυρόπουλος, Νίκος Μελισσόπουλος, Γιάννης Μπουνταγκίδης, Παναγιώτης Μυγγίδης, Θόδωρος Τορομανίδης, Γιώργος Λαζαρίδης, Βασίλης Καραγκιόζης

Επιθετικοί: Κώστας Θεοδωρίδης, Μουμίν Ογλού Τουγιάλ, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, Κλεντής Ζιγκολάρι, Γιάννης Καραγκιόζης, Οκάν Μεκερά, Χιντ Ιμέρ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected