Κατηγορίες
Basket

Απέκτησε Παραπούρα ο Φίλιππος

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Φαίδων Παραπούρα.

Ο εν λόγω αθλητής αποτελεί το δεύτερο μέχρι στιγμής απόκτημα της ομάδας με καταγωγή από τον νομό Ημαθίας, καθώς κατάγεται από την γειτονική πόλη της Μελίκης.

Ο Φαίδων έχει γεννηθεί στις 21/5/1987, έχει ύψος 1.91 και αγωνίζεται στις θέσεις του shooting guard και του small forward. Διακρίνεται για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα και ειδικότερα για την μεγάλη ευστοχία του από την γραμμή των 6.75. Την προηγούμενη σεζόν με την φανέλα του ΓΑΣ Μελίκης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ όλων των ομίλων της Γ Εθνικής σε Βορρά και Νότο, σημειώνοντας σε 26 αγώνες 604 πόντους (23,2 ανά παιχνίδι), μεταξύ των οποίων και 84 τρίποντα.

Έχει αγωνιστεί κατά χρονολογική σειρά στις ακόλουθες ομάδες :

2006 – 08 ΓΑΣ Μελίκης (Γ εθνική)
2008 – 09 Ίκαροι Σερρών. (Β ΕΘνική – άνοδος σε Α2)
2009 – 15 ΓΑΣ Μελίκης (Γ Εθνική)
2015 – 16 ΑΟ Αγρινίου (Β Εθνική)
2016 – 17 ΓΑΣ Μελίκης (Γ Εθνική)

Σε δηλώσεις του ο Φαίδων Παραπούρας δήλωσε σχετικά :

“Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που θα αγωνιστώ κοντά στην γενέτειρά μου σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Φίλιππος Βέροιας. Δεν σας κρύβω ότι είχα πολλές προτάσεις, αλλά η προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας ήταν τέτοια που δεν δυσκολεύτηκα να πω το “Ναι”. Η φανέλα της ομάδας είναι παραδοσιακά βαριά και οι στόχοι για την νέα σεζόν είναι πολύ υψηλοί. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς για να τους πραγματοποιήσουμε και καλώ όλο το μπασκετικό κοινό της Ημαθίας στο γήπεδο για να στηρίξει με κάθε τρόπο αυτήν μας την προσπάθεια.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected