Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτο! Προπονητής κληρώθηκε στο Κύπελλο με την ομάδα στην οποία…αγωνίζεται!

Ένας προπονητής στην Τσεχία καλείται να αντιμετωπίσει στο κύπελλο την ομάδα στην οποία αγωνίζεται ακόμα ως ποδοσφαιριστής!

Μία απίστευτη ιστορία προέκυψε από την κλήρωση του 2ου γύρου στο Κύπελλο Τσεχίας. Όπως αναφέρει το sport24, η Χράντετς Κράλοβε, η οποία υποβιβάστηκε στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του εγχώριου πρωταθλήματος, καλείται να αντιμετωπίσει την Τσερβένι Κοστέλετς, ομάδα των χαμηλότερων κατηγοριών της Τσεχίας.

Τίποτα από αυτά δεν ακούγεται ασυνήθιστο, εάν εξαιρέσουμε ένα όνομα: Κάρελ Χαβλίτσεκ. Ο 47χρονος Τσέχος βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της Χράντετς από την 27η αγωνιστική της περσινής σεζόν, χωρίς να καταφέρει να αντιστρέψει την πορεία υποβιβασμού.

Ταυτόχρονα, όμως, στον ελεύθερο χρόνο του, ο άλλοτε αμυντικός της Χράντσετς και της Γιάμπλονετς μεταξύ άλλων, αγωνίζεται ως αμυντικός στην… Τσερβένι Κοστέλετς!

“Όλα ήρθαν όπως τα ονειρευόμουν. Μόλις είδα ότι πέσαμε με τη Χράντετς, ευχήθηκα να προκριθούμε. Η εργασία προηγείται κάθε χόμπι. Είμαι ο μοναδικός που δεν μπορεί να χάσει”, αστειεύτηκε ο Χαβλίτσεκ για την αναμέτρηση της 22ας Ιουλίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected