Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κι άλλη μεταγραφή ο Πιερικός!

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Κατσιαμήτα ανακοίνωσε σήμερα (16/7) ο Πιερικός.

Ο 22χρονος (26/02/1995) επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Διαγόρα Σεβαστής, στον οποίο αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στη Γ Εθνική μετά την παρουσία του για το πρώτο μισό της σεζόν στην Πύδνα Κίτρους.

Φόρεσε και πάλι τη φανέλα του Πιερικού τη σεζόν 2015/2016, με ενδιάμεσο σταθμό τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον γνωστό Κατερινιώτη 22χρονο επιθετικό ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Κατσιαμήτα ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας. Η προσθήκη του θα δυναμώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Κατσιαμήτας αγωνίστηκε μέχρι την ηλικία των 16 ετών στα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακολούθησε στη διαδρομή του η γερμανική ομάδα της Victoria Koeln για δυο έτη .

Ακολούθως είχε παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Football League με τον ΠΙΕΡΙΚΟ. Στην πορεία αγωνίστηκε σε ομάδες Γ΄ εθνικής κατηγορίας εθνικών πρωταθλημάτων όπως: Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ΣΦΚ Πιερικός, Πύδνα Κίτρους και Διαγόρα Σεβαστής. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τον ποδοσφαιριστή.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected