Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Παραμονή Πολίτη με…μεταγραφή!

Ο Λάμπρος Πολίτης θα συνεχίσει να φορά την φανέλα των “νεραντζούρι”!

Όπως αναφέρει το dinataathlitika, ο Ευβοιώτης μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο ως δανεικός από τον Απόλλωνα Σμύρνης και ήταν ένα απ’ τα βασικά στελέχη του ΑΟ Χαλκίδας, που αναδείχτηκε δευτεραθλητής στον όμιλο του στην Γ’ Εθνική, (θέση που είναι η καλύτερη της ομάδας τα τελευταία 30 χρόνια), με 26 συμμετοχές και 3 γκολ.

Οι διοικούντες του ΑΟ Χαλκίς κατάφεραν να αποκτήσουν τον Πολίτη με μεταγραφή, αφού ο παίκτης τελικά έμεινε ελεύθερος και πλέον ανήκει στους “νεραντζούρι”.

Πριν ακόμη κλείσει τα 22 του (γενέθλια στις 12/12/1995) έχει προλάβει να αποκτήσει αρκετές παραστάσεις απ’ τις εθνικές κατηγορίες. Έκανε τα πρώτα του βήματα στις υποδομές του Ηρακλή Ψαχνών και πραγματοποίησε ντεμπούτο στην Football League με τον “γηραιό” την περίοδο 2014-15, μετρώντας 12 συμμετοχές και αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Τελικά μετά το τέλος εκείνης της περιόδου μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης και το περσινό καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στον ΑΟΧ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected