Κατηγορίες
Football League

“Θα μας βρείτε μπροστά σας και η πόλη είναι μικρή!”

Έντονη αντίδραση και ανακοίνωση από τους οργανωμένους του ΟΦΗ, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα τη μη αδειοδότηση.

Σε οξεία ανακοίνωσή τους οι οπαδοί του ΟΦΗ προειδοποιούν τους μετόχους, πως θα πρέπει να πράξουν τα δέοντα άμεσα τηρώντας τις υποσχέσεις που έδωσαν όταν ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας, προειδοποιώντας τους πως σε αντίθετη περίπτωση θα τους βρουν μπροστά τους!

Αναλυτικά :

“Οργή, αγανάκτηση αλλα και στενοχώρια ίσως να ειναι τα συναισθήματα τα οποία διακατέχουν τους φιλάθλους μας μαθαίνοντας τις εξελίξεις στην ομαδα το τελευταίο 48ωρο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!
Εκείνη η περίφημη παρέα των 9 που θα μεγάλωνε αριθμητικά με κοινό σκοπό την επιστροφή της ομάδας μας στην ΣΟΥΠΕΡ Λιγκ, νοικοκυρεμένη, οργανωμένη, και χωρίς χρέη, μαθαίνοντας απο τα λάθη του παρελθόντος, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται μισό βήμα πριν τα τινάξουν όλα στον αέρα με την αδιαφορία της!

Κωμικοτραγικό γεγονός το να μην μπορούν να συγκεντρώσουν ούτε το ποσό για τις προκαταβολές παικτών οι οποίοι περιμένουν τρείς – τέσσερις ημέρες σε ξενοδοχεία για ΝΑ υπογράψουν τα συμβόλαια τους!
«Μέτοχοι» – αμέτοχοι η στάση σας απέναντι στην ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ που αντιπροσωπεύει χιλιάδες κοσμο αλλα και ένα ολόκληρη νησί ειναι ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ!!

Δύο χρονια πριν, διατυμπανίζατε και δηλώνατε με πάθος και απόλυτη σιγουριά οτι θα φέρετε την ομαδα ξανά βήμα βήμα εκεί που ανήκει με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ. Θυμάστε;

Πιστέψαμε στα λόγια σας και τις μεγάλες υποσχέσεις αφού θεωρήσαμε οτι εσείς οι επιφανείς και πετυχημένοι επιχειρηματικές του Ηρακλείου και της Κρήτης, πολυ πιθανόν να ήσασταν η τελευταία ελπίδα για κατι καλύτερο. Αποφάσισαμε να σας στηρίξουμε και να σας δώσουμε χρόνο που απόλυτα δικαιολογημένα θα χρειαζόσασταν. Δυστυχώς ξανα για εμάς βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές βλέποντας την ιστορία να επαλαμβάνεται.

Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και έφτασε η ώρα να σας δηλώσουμε κατηγορηματικά οτι εάν πρόθεση σας ειναι να σταματήσετε την χρηματοδότηση της ομάδας, κάντε το!!!
Όμως αφού τηρήσετε τις υποσχέσεις και τιμήσετε τα λογια σας προ διετίας δια την ύστατη στιγμή απο «μέτοχοι» – αμέτοχοι σε μετόχους με καρύδια και καλύψτε τις οποίες οφειλές υπάρχουν και ανεβάστε την ομαδα στην Σούπερ Λιγκ. Όταν το πράξετε αυτο μπορείτε να πάτε στα εφτά καλα του Θεού, αφήνοντας την ομαδα να βρει τον δρόμο της. Ο ΟΦΗ έχει κοσμο, ειναι ΙΔΕΑ και οι ιδέες δεν πεθαίνουν!!!!

Εν όψει της Γ.Σ. της Τετάρτης σας προειδοποιούμε να μην βγείτε απο την αίθουσα χωρίς να έχετε κάνει το αυτονόητο τήρωντας τις υποχρεώσεις σας. Θα μας βρείτε μπροστά σας και το Ηράκλειο ειναι μικρό. Δεν κολώσαμε με και δεν μας σταμάτησε κανείς στο παρελθόν. Ούτε και τώρα λοιπόν!

Τελος, σαν σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών «Snakes 4 Heraklion Club» απευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο της ομάδας και τον καλούμε να μεινει σε εγρήγορση και ενεργός στις εξελίξεις επιστρέφοντας τη νέα χρονιά στην φυσική του θέση στο «Γεντί Κουλέ» υποστηρίζοντας έμπρακτα και ενεργά το σήμα, την ιδέα, το πληγωμένο καμάρι και αφεντικό της Κρητης!!! Τον ΟΦΗ!!!

Εμείς θα τον κρατήσουμε ζωντανό!!!!

Υ.Γ. «Με οποιοδήποτε κόστος»!! Θυμάστε;

«Snakes 4 Heraklion Club»”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected