Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ακόμη πιο ψηλά ο πήχης στην Αλεξάνδρεια, νέο τριπλό χτύπημα!

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕ Αλεξάνδρειας, που δημιουργεί ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν στη Γ Εθνική,

Ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Σαμαράς βρέθηκε σήμερα στην Κατερίνη και συναντήθηκε με δύο από τους τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν δώσει προφορικά το “ΟΚ”.

Ο Δημήτρης Σκλιοπίδης (33 ετών, δεξί μπακ) αλλά και ο Δημήτρης Δημητρίου (16/11/1988, αμυντικός) πήραν ανά χείρας τη φανέλα της ΑΕ Αλεξάνδρειας και φωτογραφήθηκαν με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΑ, ενώ ο τρίτος της “παρέας”, Νέστορας Κωτσιόπουλος (10/02/1991, αριστερό μπακ) απουσίαζε σε διακοπές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Τρεις με παίκτες με αρκετή εμπειρία απέκτησε η ΑΕ Αλεξάνδρειας. Πρόκειται για τους Δημήτρη Σκλιοπίδη από τον Διαγόρα Σεβαστής, Δημήτρη Δημητρίου από τον Διαγόρα Σεβαστής, και τον Νέστορα Κωτσιόπουλο από την Πύδνα Κίτρους.

O 33χρόνος (13/05/1984) μέσος Δημήτρης Σκλιοπίδης έχει αγωνιστεί σε Πιερικό, Αγροτικό Αστέρα, Καβάλα, Πανθρακικό, Ιωνικό και τη φετινή σεζόν στον Διαγόρα Σεβαστής.

Ο 29χρονος (16/11/1988) αμυντικός Δημήτρης Δημητρίου έχει αγωνιστεί σε Πόντιοι Κατερίνης, Εθνικός Κατερίνης, Πιερικός, Φωκικός, ΑΕ Ερμιονίδας, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Πύδνα Κίτρους, και τη φετινή σεζόν στο Διαγόρα Σεβαστής.

Ο 26χρονος (10/2/1991) αμυντικός Νέστορας Κωτσιόπουλος έχει αγωνιστεί σε Πιερικό, Βατανιακό, Λάρισα, και τα δυο τελευταία χρόνια στην Πύδνα Κίτρους.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected