Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το νέο προπονητικό δίδυμο στον Ρήγα Φεραίο!

Η νέα εποχή στη διοίκηση για τον ιστορικό σύλλογο του Βελεστίνου φέρνει και εντελώς καινούρια δεδομένα στον “κυανόλευκο” πάγκο με μία κίνηση που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση!

Οι Χρήστος Σπαθής και Γιώργος Αλεξίου θα αναλάβουν όπως όλα δείχνουν το διπλό ρόλο του παίκτη-προπονητή, συνθέτοντας το δίδυμο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ενόψει της πέμπτης συνεχόμενης χρονιάς στη Γ’ Εθνική.

Όπως αναφέρει το mousikovagoni, ύστερα από έξι σερί σεζόν ο Λάκης Μπακάλης δεν θα βρίσκεται πλέον στον πάγκο του Ρήγα μετακομίζοντας σε αυτόν του Αλμυρού, με τους Κυανόλευκους να βρίσκουν τη διάδοχη κατάσταση στο πρόσωπο δύο πρώην παικτών του!

Η νέα διοίκηση που συγκροτήθηκε έχει αποφασίσει να εμπιστευτεί δύο ποδοσφαιριστής που προέρχονται από τα “σπλάχνα” συλλόγου ώστε να αποτελέσουν το δίδυμο στη θέση του τεχνικού με τον Γιώργο Αλεξίου να έχει παράλληλα, όπως και πέρυσι, το ρόλο του προπονητή φυσικής καστάστασης της ομάδας.

Αμφότεροι, τεχνικοί στην Ακαδημία του Ρήγα, ο επί σειρά ετών αρχηγός της αντρικής ομάδας, αριστερός μπακ και στόπερ Σπαθής καθώς και ο αμυντικός μέσος Αλεξίου αναμένεται να σηκώσουν φέτος ακόμα μεγαλύτερο φορτίο στις πλάτες τους προετοιμάζοντας και κοουτσάροντας τους συμπαίκτες τους.

Σίγουρα, πάντως, δεν έχουμε ακούσει πολλές φορές δύο παίκτες να έχουν ταυτόχρονα την ευθύνη του παίκτη και του προπονητή σε μία ομάδα και αυτό προφανώς αναδεικνύει και τη νέα φιλοσοφία που επιχειρείται να δημιουργηθεί στο σύλλογο.

Διαβάζοντας την παραπάνω είδηση, ίσως οι παλαιότεροι να φέρουν στη μνήμη τους την περίπτωση του Θανάση Μπίλλη ο οποίος ως παίκτης-προπονητής του Ρήγα κέρδισε το πρωτάθλημα στο Α’ Τοπικό και την άνοδο στη Δ’ Εθνική την περίοδο 1994-1995.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected