Γ Εθνική / Τοπικά

Πραγματοποίηθηκε η “πρώτη” στον Ιάλυσο για τη σεζόν 2017/2018 (photos)

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στο Οικονομίδειο γήπεδο η ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός. Όπως αναφέρει το news12, το παρών στην «πρώτη» των «ερυθροκίτρινων» έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, εκτός από τον Μανώλη Σπανό αλλά και το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του συλλόγου Αποστόλη Ανδρούτσο.

Επίσης στο γήπεδο παρευρέθηκαν οι κ.κ. Γιάννης Κορωναίος (Αντιδήμαρχος) , Κάλλιστος Διακογεωργίου (Περιφερειακός σύμβουλος), Στέφανος Κυριαζής (Πρόεδρος ΔΟΠΑΡ), Μιχάλης Αδαμάκης (ΕΠΣΔ), Θέμης Καλαμάτας (Διοικητής αστυνομικού τμήματος Ιαλυσού) και η κ. Ερμιόνη Μπότσαρη (Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ιαλυσού) οι οποίοι με την σειρά τους ευχήθηκαν στους παίκτες, στο τεχνικό επιτελείο αλλά και την διοίκηση της ομάδας υγεία και πολλές επιτυχίες για τον σύλλογο.

Μετά το πέρας αυτού του τελετουργικού, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του Αλέξη Αλεξιάδη αλλά και του συνεργάτη του Λάζαρου Θρουμουλόπουλου, ο οποίος ήρθε στον Ιάλυσο από τον Ευκλή Σορωνής.

Δοκιμάζεται ο Τζόνι Γουέζε

Με τη συμμετοχή και του Νιγηριανού Τζόνι Γουέζε, πραγματοποιήθηκε η σημερινή πρώτη προπόνηση των παικτών του Ιάλυσου.

Ο παίκτης θα περάσει από …μικροσκόπιο του Αλέξη Αλεξιάδη και αν πείσει για τις ικανότητες του, τότε θα αποκτηθεί από τους «ερυθροκίτρινους».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected