Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η πρώτη μέρα που πάτησε χορτάρι ο νεοσύστατος Βόλος Ν.Π.Σ.

Tην πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν έκανε τη Δευτέρα (17/7) ο Βόλος ΝΠΣ ενώ έγινε και αγιασμός, με το ραντεβού του Χουάν Φεράντο και των παικτών της νεοσύστατης ομάδας να δίνεται στο γήπεδο της Νεάπολης.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa, στη διάθεση του Ισπανού προπονητή βρέθηκαν 20 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι εξής:

Στέργιος Φαρμάκης, Δημήτρης Πατσιογιώργος (τερματοφύλακες), Αντώνης Ντεντάκης, Στέλιος Δημόπουλος, Θωμάς Παπαδόπουλος, Γιάννης Ντόσης, Σάββας Τουμανίδης, Δημήτρης Ηλιάδης (αμυντικοί), Μαρσέλο Πέντα, Ραφαήλ Μελισσόπουλος, Αλέξανδρος Ζέρης, Δημήτρης Δημηνάς, Κώστας Δεμηρτζόγλου, Αλέξανδρος Γιαννόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Βασίλης Καλαμίδας, Δημήτρης Παπακώστας (μέσοι), Βασίλης Μάντζης, Γιώργος Κυπαρίσσης, Γιώργος Μανώλας (επιθετικοί).

Ο Φεράντο έκανε και δηλώσεις για τους λόγους που τον έφεραν στην ομάδα του Βόλου, λέγοντας σχετικά: «Πρώτα απ’ όλα μου άρεσε το πλάνο της ομάδας, θέλουν η ομάδα να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο, έχουν καλές ιδέες κι όλα αυτά είναι σημαντικά για μένα».

Για μένα αυτή τη στιγμή το πρωτεύον είναι οι προπονήσεις, να δούμε τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε και βήμα βήμα και με τη σωστή μεθοδολογία ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα.

Δεν πιστεύω πως υπάρχει δυσκολία επειδή είναι νέα ομάδα. Θα δώσουμε αρκετά φιλικά παιχνίδια. Το κύριο μέλημά μου αυτή τη στιγμή είναι να γνωρίσω τους παίκτες μου. Πάντα υπάρχει μία σχετική δυσκολία στην αρχή, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου. Είναι μία πρόκληση για μένα. Σίγουρα μου αρέσει το όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά το πιο σημαντικό πάντα είναι το αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του, ο Πίτου Γκαρσία είπε: «Νιώθω περήφανος που ήρθα σ’ αυτή την ομάδα. Είναι ένας νέος στόχος για μένα και την καριέρα μου. Ήρθα σε μία νέα ομάδα αλλά πολύ οργανωμένη και με έκανε να νιώσω πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ και υπέγραψα το συμβόλαιό μου.

Είμαι σίγουρος πως δεν ήρθα να ξοδέψω το χρόνο μου. Θεωρώ πως μπορώ να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Μου άρεσε το πλάνο της ομάδας για τα επόμενα χρόνια και είμαι εδώ για να κάνω ακόμη ένα βήμα στην καριέρα μου και να γράψω καινούργια ιστορία».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected