Κατηγορίες
Super League 1

ΑΕΚ – Γάνδη 1-1

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η ΑΕΚ με την Γάνδη στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δεν έβγαλε την ίδια φρεσκάδα με τα ματς στην Πολωνία, πλην του τελευταίου τέταρτου στο δεύτερο ημίχρονο που προσπάθησε να απειλήσει και να βγάλει γκολ.

Ο κόσμος ήταν λίγος και η ΑΕΚ μέτρια αλλά αυτά μπορούν να δικαιολογηθούν, αφού ήταν φιλικό παιχνίδι. Την επόμενη εβδομάδα, όμως, θα πρέπει να υπάρχει πολύς κόσμος στις εξέδρες και πολλή ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Η πρόβα με την Γάνδη μάλλον δεν ήταν επιτυχημένη για την Ενωση, η οποία δεν άρεσε με την απόδοση της, αλλά το σημαντικό για τον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες του είναι να πετύχουν τον στόχο τους στο πρώτο ματς με τους Ρώσους. Και για να το πετύχουν, προφανώς θα πρέπει να παρουσιαστούν πολύ καλύτεροι. Ο Μάνταλος το γκολ, από λάθος του Τσιγκρίνσκι αυτό της Γάνδης, βγήκε με τραυματισμό ο Κλωναρίδης, πολύ καλός ο Τσόσιτς, αποθέωνε Αλμέιδα με την παραμικρή ευκαιρία ο κόσμος!

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Η σύνθεση της ΑΕΚ

Ανέστης, Μπακάκης (57′ Γκάλο), Βράνιες (57′ Τσόσιτς), Τσιγκρίνσκι (84′ Τζανετόπουλος), Λόπες (57′ Βινίσιους), Σιμόες (57′ Αϊντάρεβιτς), Γιόχανσον, Χριστοδουλόπουλος (75′ Πατίτο), Μάνταλος (75′ Αλμέιδα), Κλωναρίδης (40′ Τρίστασον), Λιβάια (46′ Γιακουμάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected