Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε Μίλιτς ο Απόλλων Λάρισας!

Ακόμη μια ποιοτική μεταγραφή για τον Απόλλωνα Λάρισας, που μετά τους Παπαζαχαρία, Χατζή, Λουκά, Ανδρέου, Κραβαρίτη, Τσιλούλη και Μαυριά, ενέταξε στο δυναμικό του και τον Αλεξάνταρ Μίλιτς.

O 28χρονος (10/03/1989) Σέρβος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Κισσαμικό, με τον οποίο αγωνίστηκε φέτος σε 25παιχνίδια και πέτυχε 8 γκολ, ενώ παλαιότερα θήτευσε σε Επισκοπή, Παναιγιάλειο, Αγροτικό Αστέρα, Βατανιακό, Μπεσελντίγια, Λουφτεράρι και Ούτα Άραντ.

Αναλυτικά :

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Αλεξάνταρ Μίλιτς. Ο Μίλιτς αγωνίζεται στη «γραμμή κρούσης» και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Κισσαμικό.
Γεννήθηκε το 1989 και ήρθε στην Ελλάδα τον Γενάρη του 2014 για τον Βατανιακό και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Αγροτικό Αστέρα, Παναιγιάλειο και τελευταίος του σταθμός ήταν το περασμένο Ιανουάριο η Επισκοπή. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα, παρουσία του προέδρου της Δ.Ε. της ΠΑΕ κ. Γιώργου Βέβη, στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Πρόκειται για ένα δυναμικό φορ περιοχής, που έχει αίσθηση δικτύων και μαζί με τον Βασίλη Σαχινίδη θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο για την ομάδα μας, φέτος στην Football League».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected