Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απίστευτο! Η Καλαμάτα αποκτά…Τσίπρα και Λεβέντη!

Έτοιμη για διπλό μεταγραφικό “μπαμ” είναι η Καλαμάτα η οποία κινείται μεθοδικά και χωρίς βιασύνη στο μεταγραφικό παζάρι μιλώντας με ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να κάνουν την διαφορά. ‘

Όπως αποκαλύπτει το sport365, η Καλαμάτα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με δυο ποδοσφαιριστές που φέτος φόρεσαν την φανέλα της Καλλιθέας, τον Πέτρο Λεβέντη (αριστερά) και τον Ανδρέα Τσίπρα (και δεν είναι φάρσα!)

Ο Πέτρος Λεβέντης είναι 24 ετών και αγωνίζεται κυρίως στην δεξιά πλευρά της άμυνας (παίζει και αριστερά). Έχει καταγωγή από την Μεσσηνία και ξεκίνησε από το Ήφαιστο Περιστερίου. Πήγε στην Καλλιθέα τον Ιανουάριο του 2014 και στην πρώτη του χρονιά έπαιξε σε τρία ματς. Ακολούθησαν όμως τρεις γεμάτες σεζόν καθώς την περίοδο 2014-15 έπαιξε σε 30 ματς, το 2015-16 σε 29, ενώ τον ίδιο αριθμό (29) αγώνων είχε και την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο ταχύτατος Ανδρέας Τσίπρας είναι 23 ετών, ακραίος επιθετικός και αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια στην Καλλιθέα. Είχε 16 ματς την σεζόν 2014-15, 14 ματς το 2015-16 ενώ φέτος έπαιξε σε 27 παιχνίδια και πέτυχε 4 γκολ. Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των Εθνικού Αστέρα, Φωκικού (Κ20) και του Πανερυθραϊκού.

Και οι δυο αποτελούν εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και εφόσον η Καλαμάτα ολοκληρώσει το deal θα έχει κάνει διάνα στις επιλογές της. Η Καλαμάτα μίλησε και με τον Τάσο Ρουσάκη, το “εξάρι” του πρωταθλητή Εργοτέλη, αλλά ο 31χρονος, πρώην παίκτης της Καλλιθέας και του Απόλλωνα, προτίμησε να επιστρέψει στην Αττική και συμφώνησε με τον Αήττητο Σπάτων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected