Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γιώργος Ποτουρίδης : “Τα στοιχεία που πρέπει να έχει μια ομάδα στη Γ Εθνική, τα διαθέτει σε μεγάλο βαθμό ο Μέγας Αλέξανδρος!”

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν σημαντική εμπειρία από τη Γ Εθνική και θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο ρόστερ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, είναι ο Γιώργος Ποτουρίδης.

Ο 30χρονος (16/08/1986) μεσοεπιθετικός με καταγωγή από την Κατερίνη, έχει σημαντική παρουσία στο παρελθόν τόσο με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (2015/2016), όσο και με Βατανιακό (2010-2015), Καστοριά (2009/2010), Εθνικό Κατερίνης (2007-2009) και Πιερικό, από τον οποίο ξεκίνησε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Το SportsUp απευθύνθηκε στον Γιώργο Ποτουρίδη και του ζήτησε τις πρώτες του σκέψεις λίγες ώρες μετά την ανανέωση του με τους “πράσινους” των Τρικάλων αλλά και τι πρέπει να διαθέτει μια νεοφώτιστη ομάδα στη Γ Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Θα ήθελα καταρχάς να ευχαριστήσω την οικογένεια του κ. Τάκη Παπαδόπουλου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου καθώς επίσης και στον προπονητή μου κ. Γιώργο Ντάμτσιο.

Οι λόγοι που συμφώνησα αμέσως στην πρόταση που μου έγινε, είναι η στενή σχέση με τον Βασίλη Παπαδόπουλο και βεβαίως το άριστο κλίμα της παρέας που συνάντησα πέρσι τέτοιον καιρό. Παράλληλα, όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης αλλά και οι συμπαίκτες μου, αποτελούν μια οικογένεια που δύσκολα μπορείς να την αποχωριστείς…

Μια ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία, όπως ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων πρέπει καταρχήν να διαθέτει καλή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, οικονομική συνέπεια, άριστο κλίμα στις σχέσεις όλων όσων απαρτίζουν την ομάδα και δίψα από όλους για διάκριση. Όλα αυτά τα στοιχεία που ανέφερα, τα διαθέτει σε πολύ μεγάλο βαθμό και η ομάδα μας και γι αυτό το λόγο είμαι πεπεισμένος πως όλα θα πάνε καλά τη νέα χρονιά.

Τέλος, να ευχηθώ σε όλους υγεία και δύναμη ενόψει της νέας σεζόν και εύχομαι να παραμείνει μαζί μας και ο αδελφός, Δήμος Συμπεθέρης!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected