Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ανανέωσε το…μισό ρόστερ!

Κοντά το… μισό ρόστερ δημιούργησε με το “καλημέρα” της νέας διοίκησης ο Ρήγας Φεραίος, με τους “κυανόλευκους” να ανακοινώνουν την παραμονή 10 ποδοσφαιριστών για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο σύλλογο του Βελεστίνου.

Αναλυτικά: Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Αλεξίου, Στέργιος Μπακάλης, Βασίλης Τσουμπέκος, Σπύρος Γκάγκας, Ντίνος Γεωργατζής, Αντώνης Τζοβάρας, Θάνος Μπόρας, Τάσος Τσελεπής, Θανάσης Καναβός.

Όπως αναφέρει το mousikovagoni, ο σχεδιασμός της νέας σεζόν προχωρά με γοργούς ρυθμούς για το Ρήγα που σήμερα (19/7) το πρωί ανακοίνωσε την παραμονή 10 ποδοσφαιριστών, ανάμεσά τους βασικά στελέχη αλλά και ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν από τον πάγκο την περσινή περίοδο με έντονο και το νεανικό στοιχείο. Έτσι, η ομάδα, ενόψει της πέμπτης σερί χρονιάς στη Γ’ Εθνική, συμπληρώνει σημαντικό κομμάτι του ρόστερ δείχνοντας και τη δύναμή της διοικητικά ύστερα από έναν και πλέον μήνα αβεβαιότητας.

Φυσικά, οι επαφές για ανανεώσεις με μέλη της περσινής ομάδας αλλά και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους συνεχίζονται από την Επιτροπή Μεταγραφών που συστάθηκε, η οποία σε συνεργασία με τους νέους τεχνικούς θα φροντίσει ώστε στις 31 Ιουλίου που θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες εκκρεμότητες.

Όσον αφορά τους Βελεστινιώτες ποδοσφαιριστές, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά αφού, ως γνωστόν, συμμετείχαν στο χάραξη της νέας εποχή μς τη δημιουργία διοίκησης.

Σχετικά με τις αποχωρήσεις, ο δυναμικός φορ Δημήτρης Σέττος που σημείωσε 20 γκολ (οχτώ την περίοδο 2015-2016 και 12 πέρυσι όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας) τα δύο τελευταία χρόνια με το Ρήγα Φεραίο, αναμένεται να διαβεί την πόρτα της εξόδου από το Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου μαζί με τους Κιπτίου και Γκίκα, με τον τελευταίο να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Λευκάδα έχοντας συμφωνήσει με τον Τηλυκράτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σέττο έφερε από τη Μαλεσίνα πριν δύο χρόνια στο σύλλογο ο αείμνηστος πρόεδρος, Γιώργος Καλόγηρος. Σίγουρα ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έκανε αισθητή την παρουσία του στην επίθεση του Ρήγα το διάστημα που αγωνίστηκε, ανοίγοντας πλέον πλώρη για άλλες, μάλλον όχι και τόσο μακρινές από τον τόπο μας, πολιτείες, μιας και συνεχίζει τις σπουδές του στο Βόλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected