Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Χαλί” για Φέτση!

Οι ενέργειες της διοίκησης του Τηλυκράτη για να παραδώσει ένα γεμάτο από κάθε άποψη ρόστερ στον Ανδρέα Παντζιαρά συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Όπως αναφέρει το lefkadaweb, αυτός που έχει πάρει σειρά πλέον στις συζητήσεις είναι ο Φώντας Φέτσης, για τον οποίο όπως φαίνεται φτάνει η στιγμή που θα γίνει για πρώτη φορά παίκτης ομάδας της Λευκάδας.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και με την εμπειρία του μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις σε μια ομάδα όπως ο Τηλυκράτης που έχει θέσει υψηλούς στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Φέτσης κατάγεται από την Λευκάδα, μεγάλωσε στην Αθήνα και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Δόξα Βύρωνα. Έπειτα είχε ένα σύντομο πέρασμα από τους Νέους Ρότσα (ο τελευταίος, άλλωστε, πρότεινε στον Παναθηναϊκό να τον εντάξει στην ακαδημία του) και σε ηλικία 12 ετών πέρασε τις πύλες της Παιανίας. Έγινε επαγγελματίας τον Οκτώβριο του 2009 (έχει συμβόλαιο έως το 2012), ωστόσο είχε δώσει τα διαπιστευτήριά του πολύ νωρίτερα, “αναγκάζοντας” προπονητές όπως ο Ζοσέ Πεσέιρο και ο Χενκ τεν Κάτε να τον πάρουν πολλές φορές για προπονήσεις στην πρώτη ομάδα.

Μετά τον Παναθηναϊκό βρέθηκε στην ΑΕΚ (2011-2013) με την οποία είχε 19 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ, και ακολούθησαν ομάδες όπως η Γλυφάδα, η Δόξα Βύρωνα, ο Εθνικός, η Κηφισιά, η ΑΕ Καραϊσκάκης, η Αναγέννησης Καρδίτσας και η ΑΠΕ Λαγκαδά. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του lefkadaweb.gr οι δύο πλευρές έχουν προχωρημένες επαφές και θεωρείται πως είναι θέμα ημερών να κλείσει θετικά (εκτός απροόπτου) μία ακόμα σημαντική μεταγραφική υπόθεση για τον Τηλυκράτη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected