Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό “deal” από…Σύρο μεριά!

Τους Παναγιώτη Ραμπαβίλα και Τόλη Παπαδόπουλο απέκτησε σήμερα (19/7) ο Ταμυναϊκός, αμφότερους από τον ΑΟ Σύρου.

Όπως αναφέρει το eviagoal, ο 27χρονος επιθετικός έχει πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα και την περσινή χρονιά αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ έχει μεγάλη προϋπηρεσία στα πρωταθλήματα της Β και Γ Εθνικής αλλά και παρουσία σε μεγάλες ομάδες της Ολλανδίας, κατέκτησε φέτος πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Α.Ο Σύρου, οδηγώντας την ομάδα στην Γ Εθνική.

Γεννημένος το 1990 ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Παναιγιάλειο και λίγο αργότερα για 1.5 χρόνο μεταγράφηκε στην Ολλανδική Φίτεσε όπου εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έμαθε σημαντικά πράγματα όπως αποκαλύπτει ο ίδιος.

Επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στον Εθνικό Πειραιώς, ενώ έπαιξε και στο πρωτάθλημα Σουηδίας για 1.5 χρόνο. Το πέρασμα του από την Τρίγλια Ραφήνας του έδωσε την ευκαιρία να κάνει μια εξαιρετική χρονιά και στην συνέχεια επέλεξε το πρωτάθλημα Κυκλάδων και τον ΑΟ Σύρου που αγωνιζόταν μέχρι πριν λίγο καιρό.

Την ίδια ώρα, ο 25χρονος Απόστολος Παπαδόπουλος που στο παρελθόν φόρεσε και την φανέλα του Πανναξιακού είναι ο παίκτης που συμφώνησε με τους διοικούντες του Ταμυναϊκού και αναμένεται να ενσωματωθεί τις επόμενες ώρες με τη νέα του ομάδα. Παρά το μικρό της ηλικίας του, ο Ποδοσφαιριστής έχει γεμάτο βιογραφικό έχοντας περάσει από τους Πανναξιακό, Πανελευσινιακό, Ηλυσιακό και FC Σερρών.

Γεννημένος στις 27 Ιουλίου 1991, έχει στο παλμαρέ του καλές παρουσίες στις ομάδες που αγωνίστηκε και σίγουρα έρχεται στο Αλιβέρι για να αποτελέσει εγγύηση στα μετόπισθεν του Ταμυναϊκού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected