Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Μεταγραφών συνέχεια για τους “μελανόλευκους”!

Έκτη κατά σειρά μεταγραφή για τον Παναιγιάλειο, που μετά τους Βατουσιάδη, Σακελλαρόπουλο, Πολίτη, Κοντοχρήστο και Παπαχρήστο απέκτησε και τον Βασίλη Γαβριηλίδη.

Ο 24χρονος (20/10/1992) αμυντικός με καταγωγή από τη Ζάκυνθο, έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό με τον οποίο έπαιξε σε 25 παιχνίδια στη Football League, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε Πανθρακικό, Καβάλα, Ορφέα Ελευθερούπολης και Ζάκυνθο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Γαβριηλίδη. Ο 25χρονος (γεν. 20/10/1992) αμυντικός χαφ βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου μας, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας δύο ετών.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από την Καβάλα κατά την περασμένη σεζόν είχε 11 συμμετοχές στη Football League με τον Πανθρακικό και όταν αποχώρησε η ομάδα της Κομοτηνής από το πρωτάθλημα, συνέχισε στον Πανσερραϊκό όπου αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ζάκυνθο με την οποία αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική, έπαιξε για έξι μήνες στον Ορφέα Ελευθερούπολης, ένα χρόνο στην Καβάλα (την περίοδο 2014-15 με 24 συμμετοχές), ενώ το καλοκαίρι του 2015 πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό και αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια στη Super League (στα δύο βασικός).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected