Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τέλος με αιχμές ο Τσιρογιάννης από τη Δόξα!

Την αποχώρησή του από τη Δόξα Κρανούλας έπειτα από δύο χρόνια συνεργασίας γνωστοποίησε μέσω προσωπικής του δήλωσης ο Γιώργος Τσιρογιάννης.

Όπως αναφέρει το passports, ο πολύπειρος άσος, που τον τελευταία χρόνο είχε αναλάβει και καθήκοντα προπονητή στην ομάδα Νέων ταυ σωματείου, στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για διαφορά φιλοσοφίας με τους διοικούντες, επιφυλάσσοντας ξεχωριστή αναφορά τόσο στους συμπαίκτες του και ταν προπονητή Βασίλη Σιαφάκα άσο και στους νεαρούς παίκτες της ομάδας Νέων και τους γονείς τους.

Αναλυτικά η δήλωση :

«Εδώ και μία περίπου βδομάδα δεν ανήκω στο δυναμικό της Δόξας Κρανούλας τόσο ως ποδοσφαιριστής άσο και ως προπονητής της ομάδας Νέων.

Με λύπη μου διαπίστωσα ότι μεταξύ εμού και ανθρώπων της διοίκησης υπάρχει αρκετά μεγάλη απόσταση σε βασικά ζητήματα λειτουργίας τόσα της μεγάλης ομάδας άσο και της ομάδας Νέων και ως εκ τούτου αποφάσισα, έπειτα από ώριμη σκέψη, να αποχωρήσω.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά όλους τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους μας συνδέει πλέον μια ξεχωριστή φιλία, για τα δύο τελευταία χρόνια που περάσαμε μαζί, για όσα ζήσαμε και καταφέραμε.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον προπονητή μας, Βασίλη Σιαφάκα, που παρά τις δυσκολίες που περάσαμε παραμείναμε μια μεγάλη παρέα και στο τέλος καταφέραμε πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Μεγαλύτερο προσωπικά μου κέρδος, ωστόσο, είναι η δημιουργία μιας δυνατής και φιλόδοξης ομάδας Νέων, που στη διάρκεια των 9 μηνών που πρόσφερα τις υπηρεσίες μου ως προπονητής, μου χάρισε πολύ έντονες ποδοσφαιρικές στιγμές και δυνατές φιλίες με αξιόλογους ανθρώπους (γονείς και παιδιά), στους οποίους οφείλεται η απρόσμενη για όλους επιτυχία της ομάδας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected