Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ξεκινά η προετοιμασία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας

Την προσεχή Κυριακή 23/7 έχει προγραμματιστεί συνάντηση των παικτών, του προπονητικού τιμ της ομάδας και των μελών του Δ.Σ του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, στην οποία θα γίνει κουβέντα για την οριοθέτηση των στόχων, αλλά και γενικότερα μια γνωριμία των μελών.

Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και ώρα 20.00.

Την επομένη και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 24/7, ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας στο Γήπεδο Αγίας Μαρίνας, ενώ πριν την πρώτη προπόνηση θα τελεσθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Όπως ενημερώνει ο σύλλογος με σχετική ανακοίνωση, οι ιατρικές εξετάσεις θα γίνουν σε τέσσερα γκρουπ και θα πραγματοποιηθούν φέτος στο ιατρείο του κ. Χατζηιωαννίδη Λάζαρου.

Το τεχνικό δίδυμο Μάκης Γιαννόπουλος, Λευτέρης Κελεσίδης αλλά και οι ποδοσφαιριστές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις, προκειμένου οι «κυανόλευκοι» να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο δυνατοί στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής.

Οι μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει (ενώ απομένει να πραγματοποιηθεί ακόμα δύο) δημιουργούν ένα δυνατό σύνολο, που εκτός από την παραμονή στην κατηγορία, θα στοχεύουν και στην ικανοποίηση του κόσμου που θα στηρίξει τη φετινή προσπάθεια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected