Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι 2+1 επόμενες μεταγραφές της ΑΕ Αλεξάνδρειας!

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές ενέταξε στο δυναμικό της η ΑΕ Αλεξάνδρειας, ενώ ένας ακόμη είναι στα σκαριά και μάλιστα (όπως αναφέρει η ανακοίνωση) αποτελεί ήδη “μήλον της έριδος” για πολλές ομάδες.

Ο λόγος για τους Κρίστι Κούμπουλα και Σωτήρη Τάχο, οι οποίοι από σήμερα λογίζονται παίκτες των “πρασίνων”, αμφότεροι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Σεβαστής.

O πρώτος είναι μεσοαμυντικός και έχει θητεύσει στο παρελθόν σε Νίκη Βόλου, Πιερικό, Βατανιακό και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ενώ ο Σωτήρης Τάχος (26/01/1996) είναι επιθετικός με έφεση στο σκοράρισμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“H διοίκηση της Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δυο ακόμη αξιόλογων και πολλά υποσχόμενων νέων ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για τους Κρίστι Κούμπουλα και Σωτήρη Τάχο, που την περσινή σεζόν αγωνιζόντουσαν στην ομάδα του Διαγόρα Σεβαστής.

Ο πρώτος ακραίος πλάγιος μεσοαμυντικός με εμπειρίες στη Γ΄εθνική κατηγορία και πέρασμα απο Νίκη Βόλου, Πιερικό, Βατανιακό και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του, και ο δεύτερος νεαρός, μέλος της σχολικής ομάδας της Κατερίνης που ταξίδεψε πρόσφατα στην Παγκόσμια μαθητιάδα της Αυστρίας και κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, επιθετικός ποδοσφαιριστής και πολλά υποσχόμενος!

Στα σκαριά των μεταγραφών της ομάδας μας συγκαταλέγεται ένας ακόμη νέος ποδοσφαιριστής ο οποίος αποτελεί “μήλον της Έριδος” για αρκετές ομάδες αλλά όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει στην ομάδα της Αλεξάνδρειας!

Το διοικητικό της ομάδας μας τους καλωσορίζει και τους εύχεται χρόνια γεμάτη υγεία και επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected