Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νέος προπονητής στη Δόξα Λιανοβεργίου ο Μπάμπης Κούρας

Μία νέα σελίδα ανοίγει από σήμερα για τη Δόξα Λιανοβεργίου.

Μετά την αποχώρηση του Σάκη Παγγούρα, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με την άνοδο της ομάδας στην Α1 Ερασιτεχνική, οι “κυανόλευκοι” προχωρούν στην επόμενη μέρα και σήμερα ανακοίνωσαν τον νέο τους προπονητή.

Ο λόγος για τον Μπάμπη Κούρα, ο οποίος συναντήθηκε με τους διοικούντες τη Δόξα και συμφώνησε για την επερχόμενη σεζόν.

Ο 34χρονος προπονητής πλέον, καθώς πρόσφατα ολοκλήρωσε την καριέρα του με την ομάδα του Θρίαμβου Παρθενίου, αναλαμβάνει τη Δόξα έχοντας συμφωνήσει απόλυτα στο πλάνο της διοίκησης, που θέτει ως προτεραιότητα για φέτος τη συμμετοχή γηγενών ποδοσφαιριστών και ως επί τω πλείστον, νεαρής ηλικίας.

Ο ίδιος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C και κατάγεται από Σίνδο, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Διγενή Λακκώματος, Ομόνοια Σίνδου και ΜΑΣ Αγχιάλου.

Παράλληλα, θα εργαστεί και στην Ακαδημία των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας, έχοντας πολύ μεγάλη όρεξη για δουλειά και στις πιο μικρές ηλικίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Δόξα Λιανοβεργίου καλωσορίζει τον Μπάμπη Κούρα, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία για τη σεζόν 2017/2018.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του και γνωρίζουμε πολύ καλά πως η φιλοσοφία του συνάδει απόλυτα με τη δική μας, ειδικότερα για την επερχόμενη σεζόν.

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τους ποδοσφαιριστές που θα ανανεώσουν αλλά και γι αυτούς που θα προστεθούν στο ρόστερ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected