Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Σπάνια σε αυτόν εδώ τον χώρο μιλάμε μεμονωμένα για κάποιον ποδοσφαιριστή…”

Αντίο στον τερματοφύλακα της λέει με επίσημη ανακοίνωση η Θύελλα Ραφήνας.

Ο Φάνης Κατσιούλης θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά στον Θησέα Νέας Μάκρης, ωστόσο άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του με την παρουσία του στα γκολπόστ των “πρασίνων”

Αναλυτικά η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση :

“Σπάνια από αυτόν εδώ τον χώρο μιλάμε μεμονωμένα για κάποιον ποδοσφαιριστή, όμως θα κάνουμε μια εξαίρεση και θα αναφερθούμε στον Φάνη Κατσιούλη.

Έναν καταπληκτικό τερματοφύλακα που μας τίμησε με την παρουσία του για αρκετά χρόνια και χωρίς υπερβολή για τον Φάνη και η Γ’ Εθνική είναι λίγη.

Ο Φάνης παρέμεινε Θύελλα, ακόμα και όταν αναγκάστηκε για επαγγελματικούς λόγους να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα. Τον βλέπαμε όταν δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις να παρακολουθεί τους αγώνες μας από την εξέδρα και να παροτρύνει τους παίκτες μας.

Ο αγαπητός μας Φάνης δεν θα φύγει ποτέ από την ομάδα μας, το ότι του ζητήσαμε να κάνει ένα βήμα δεξιά για να δώσει χώρο να φανούν τα δύο εξαιρετικά παιδιά που βρίσκονται πίσω του, βγαλμένα από τα σπλάχνα της ομάδας μας και ο τρόπος που το αποδέχτηκε, δείχνει το μεγαλείο της ψυχής του .

Φάνη σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή συνέχεια στην νέα σου αρχή, με υγεία, τα καλύτερα σε σένα και την οικογένεια σου και ….

ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ (ξέρεις ότι ελπίζουμε στο μέλλον να μαθαίνεις στα νέα παιδιά της ομάδας μας, το ταλέντο και τον χαρακτήρα που πρέπει να έχουν για να πετύχουν).”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected