Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στην ΑΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Μπιγκάνος. Το “ευχαριστώ” στον ΦΑΣ Νάουσα

Την ΑΕΛ και συγκεκριμένα στην Κ20 της ομάδας του Κάμπου, θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γιάννης Μπιγκάνος.

Ο 18χρονος (24/04/1999) μέσος μετακόμισε στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας για τις σπουδές του και πρόσφατα δοκιμάστηκε υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας, Θεόδωρου Βουτιρίτσα, ο οποίος και τον επέλεξε να ενταχθεί στο ρόστερ.

Ο ίδιος, με επιστολή του στο SportsUp, ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του ΦΑΣ Νάουσα και απευθύνει τις ευχές του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά :

“Λόγω μετακίνησής μου στην πόλη της Λάρισας για επαγγελματικές σπουδές, θα αγωνίζομαι από τη νέα χρονιά στην ποδοσφαιρική ομάδα Κ20 Λάρισας, μετά από επιλογή μου σε δοκιμαστικά τεστ που συμμετείχα, από τον προπονητή της ομάδος κ.Βουτιρίτσα Θεόδωρο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τη διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα, τον πρόεδρο κ.Απόστολο Μπέκα καθώς και όλους τους συμπαίκτες-προπονητές-γυμναστές-φροντιστές της ποδοσφαιρικής ομάδας που έως και σήμερα υπηρέτησα. Εύχομαι ολόψυχα η Ναουσάρα μας να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία που είχε έως τώρα και η νέα ποδοσφαιρική χρονιά να την βρει ετοιμοπόλεμη με καλές εμφανίσεις και νίκες στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής κατηγορίας.

Επίσης εύχομαι στο νέο προπονητή κ.Χριστοφορίδη Δημήτρη καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς προβλήματα, τραυματισμούς και πολλές νίκες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected