Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφές και αποδεσμεύσεις στον Εδεσσαϊκό

Μεταγραφικός “πυρετός” στον Εδεσσαϊκό, που προχώρησε και σήμερα στις απαραίτητες προσθήκες.

Οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν πριν λίγη ώρα την απόκτηση του Άρη Παπουρτζή, που έμεινε ελεύθερος από τον Καμπανιακό με τον οποίο αγωνίστηκε στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής. Ο 21χρονος (27/10/1995) γκολκίπερ θήτευσε στο παρελθόν σε Χανιά, Νίκη Βόλου αλλά και στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Χότζιας θα παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπου θα πραγματοποιήσει τις σπουδές του ενώ παρελθόν αποτελούν από την ομάδα οι Τόλης Αποστόλου, Άκης Σαββίδης, Μάριος Μάτζιος και Αντώνης Ιωσηφίδης.

Αναλυτικά όλες οι ανακοινώσεις :

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του τερματοφύλακα Άρη Παπουρτζή. Ο τερματοφύλακας είναι γεννημένος στις 27 Οκτωβρίου του 1995 και έχει ύψος 1,98m. O 22χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε από μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών και του Ολυμπιακού. Το καλοκαίρι του 2013 η ΑΕΚ τον εντάσσει στο δυναμικό της όπου και αγωνίζεται στην Κ20. Την επόμενη χρονιά μετακομίζει στην Τρίπολη για να αγωνιστεί για λογαριασμό της Κ20 του Αστέρα. Την περίοδο 2015-2016 πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Νίκης Βόλου. Επόμενος σταθμός της καριέρας του αποτέλεσε η ομαδα των Χανίων ενώ από τον Δεκέμβρη και μετά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Καμπανιακού.”

“Ο Εδεσσαϊκός ανακοινώνει πως με την μορφή δανεισμού θα παραχωρηθεί σε ομάδα της Θεσσαλονίκης ο νεαρός ποδοσφαιριστής Δημήτρης Χότζιας λόγω των πανεπιστημιακών του σπουδών στην συμπρωτεύουσα. Μια απόφαση που πάρθηκε μετά από την σύμφωνη γνώμη και των δυο πλευρών με γνώμονα την εξέλιξη και το μέλλον του ποδοσφαιριστή.”

“Ο Εδεσσαϊκός ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Μάριο Μάτζιο και Αντώνη Ιωσηφίδη. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου και έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.Η διοίκηση του Εδεσσαικού τους ευχαριστεί θερμά και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.”

“Ο Εδεσσαϊκός ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Τόλη Αποστόλου και Άκη Σαββίδη. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των δύο αθλητών δυστυχώς δεν επιτρέπουν την επέκταση της συνεργασίας. Ένα ευχαριστώ είναι πολύ μικρό για να εκφράσουμε αυτά που ζήσαμε όλη την χρονιά. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική στο περσινό ταξίδι της ανόδου και την επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες. Η πόρτα του Εδεσσαικού θα είναι πάντα ανοιχτή και στο μέλλον είμαστε σίγουροι πως οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά.Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε τα καλύτερα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected