Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο Μπάμπης Πετρίδης νέος προπονητής στη Νέα Γενεά Νικομήδειας! Οι δηλώσεις και η έναρξη της προετοιμασίας

Την πρόσληψη του Μπάμπη Πετρίδη για την τεχνική του ηγεσία ανακοίνωσε η Νέα Γενεά Νικομήδειας.

Η διοίκηση του Κώστα Παρασκευαΐδη συναντήθηκε με τον έμπειρο προπονητή (πέρσι στον πάγκο του Εθνικού Κλειδιού και παλαιότερα σε ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Φίλιππο Μέσης κ.α.) και έδωσε τα χέρια για την επόμενη σεζόν, στην οποία η Νέα Γενεά θα αγωνιστεί και πάλι στην Α1 Ερασιτεχνική μετά από 4 χρόνια.

Παράλληλα, προχώρησε και στη συμφωνία με τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον Κώστα Ντέλλα, που ήταν ο πρώτος που εντάχθηκε στο ρόστερ των “κιτρινόμαυρων”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, οι παίκτες που θα αποκτηθούν (μαζί με αυτούς που έχει προτείνει ο νέος προπονητής) θα ενισχύσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστές από αυτούς που αποκαλούνται “μπαρουτοκαπνισμένοι”.

Ο Μπάμπης Πετρίδης, λίγες ώρες μετά την οριστική του συμφωνία με τον πρόεδρο Κώστα Παρασκευαΐδη, μίλησε στο SportsUp και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο κλίμα που συνάντησε αλλά και την προετοιμασία που ξεκινά την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017.

Αναλυτικά :

“Είναι τιμή για μένα που αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία μιας ιστορικής ομάδας αλλά παράλληλα και πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός πως θα συνεργαστώ με εξαιρετικούς χαρακτήρες και ανθρώπους που έχουν ζήλο και αγάπη γι αυτό που κάνουν. Η ομάδα είναι άκρως οργανωμένη, έτοιμη για να αγωνιστεί στην Α1 και με τις απαραίτητες προσθήκες που είναι αναγκαίες για μια μεγαλύτερη κατηγορία, να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι του συλλόγου, πως θα απολαύσουν μια όμορφη και δημιουργική χρονιά.

Δίνουμε ραντεβού για την Τρίτη 1 Αυγούστου και ώρα 18.00  στο γήπεδο της Νικομήδειας όπου θα πούμε περισσότερα!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected