Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα “βυσσινί” ο Κασνέτσι!

Την τέταρτη κατά σειρά μεταγραφή του πραγματοποίησε ο Αστέρας Αμαλιάδας.

Οι “βυσσινί, μετά τους Πασάι, Κυριάκο και Μαρουκάκη, ενέταξαν στο δυναμικό του και τον Λεωνίδα Κασνέτσι.

Ο 25χρονος (12/07/1995) μεσοαμυντικός αγωνίστηκε την τελευταία διετία στον Πανελυσινιακό, με τον οποίο είχε συνολικά 42 συμμετοχές και ένα γκολ ενώ παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα των Φωκικού, Πανηλειακού και Εθνικού Αστέρα.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η διοίκηση της Αμαλιαδίτικης ομάδας, προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση απόκτησης του παίκτη, ο οποίος θα βρίσκεται στο δυναμικό της μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του 25χρονου αμυντικού μέσου Λεωνίδα Κασνέτση.

Ο Λεωνίδας Κασνέτση, έχει γεννηθεί στις 12 Ιουλίου του 1992. Έχει ύψος 1.85 και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Κ-20 του Εθνικού Αστέρα, για να μεταπηδήσει αργότερα στην ανδρική ομάδα, όπου και συνέχισε.

Στις 22 Ιανουαρίου του 2014, μεταγράφηκε στον Πανηλειακό, συνεχίζοντας να αγωνίζεται στη Football League της Ελλάδας. Στις 16 Γενάρη του 2015 μεταπήδησε στον Φωκικό, ενώ στις 28 Αυγούστου του 2015 μεταπήδησε στον Πανελευσινιακό, στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι και τη σεζόν που έληξε. Συνολικά έχει 90 συμμετοχές στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας και 7 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Καλωσορίζουμε τον Λεωνίδα Κασνέτση στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε καλή χρονιά με την ομάδα μας.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected