Ακαδημίες Ημαθίας

Ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την ΠΑΕ η Ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγα λεπτά η Ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας, με την οποία κάνει γνωστή την επέκταση της συνεργασίας της με το δίκτυο της ΠΑΕ.

Αναλυτικά :

“Η Ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας ακολουθώντας πιστά τον δρόμο που χαράχτηκε στις αρχές αυτού του έτους και έπειτα από ένα άκρως επιτυχημένο πρώτο εξάμηνο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ .

Με μία μικρή αλλά πολύ περιεκτική ανακοίνωση θα θέλαμε να κάνουμε γνωστή την καινούρια και ανανεωμένη πραγματικότητα η οποία θα επικρατεί στην ακαδημία μας από την καινούρια αγωνιστική περίοδο, καθώς πλέον βρίσκεται υπό την ”σκέπη” αλλά και καθοδήγηση τους δικτύου ακαδημιών της ”μάνας” ΑΕΚ.

Με την υπογραφή του νέου συμφωνητικού, η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει να αναλάβει τις παρακάτω υποχρεώσεις απέναντι στην ακαδημία μας :

1)Επαγγελματική καθοδήγηση.
2)Εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
3)Εκπαίδευση προπονητών και στελεχών.
4)Αξιολόγηση των αθλητών των ακαδημιών (σε 3 στάδια).
5)Επίσκεψη στελεχών της κεντρικής διοίκησης στις συνεργαζόμενες ακαδημίες.
6)Διεξαγωγή τουρνουά.
7)Φιλικοί αγώνες με τμήματα υποδομής.
8)Επιπλέον βοηθητικές παροχές.

Επιπλέον στο κομμάτι της επιμόρφωσης των στελεχών και της της αξιολόγησης των παικτών, οι προπονητές της ακαδημίας θα παρευρεθούν σε 3 σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στα Σπάτα (Σεπτέμβριο, Χριστούγεννα, Πάσχα ) και τα τμήματα υποδομής θα συμμετάσχουν σε δύο πανελλήνια τουρνουά στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Αθήνα.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΑΕΚ για την έμπρακτη στήριξη που παρέχει στην ακαδημία μας και να δηλώσουμε πως η ομάδα θα συμβάλει στα μέγιστα ώστε να επιτευχθούν στον μεγαλύτερο βαθμό οι στόχοι που έχει θέσει η ίδια η ΠΑΕ για την νέα αγωνιστική περίοδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected