Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην “πρώτη” του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ενόψει της σεζόν 2017/2018 (photos+vid)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/7) ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, ενόψει της σεζόν 2017/2018.

Οι “κυανόλευκοι” έχουν μπροστά τους μια τεράστια πρόκληση, που δεν είναι άλλη από τη συμμετοχή στην Α1 Ερασιτεχνική μετά από πολλά χρόνια, έχοντας βεβαίως ως φόντο την εξαιρετική πορεία των τελευταίων ετών, με τις συνεχόμενες ανόδους από τα…χωράφια της Γ Ερασιτεχνικής.

Η διοίκηση της ομάδας, με επικεφαλής τον Ανδρέα Καλαϊτζίδη, τον τεχνικό διευθυντή πλέον Φίλιππο Πέιο και όλα τα μέλη του ΔΣ είχαν τα πάντα στην εντέλεια σήμερα (με εντυπωσιακές επεμβάσεις στις εγκαταστάσεις), πρώτη μέρα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό και την απαραίτητη ευλογία του Κυρίου, οι δύο προπονητές, Λευτέρης Κελεσίδης και Μάκης Γιαννόπουλος έδωσαν τις πρώτες οδηγίες και καθόρισαν το πλάνο που θα ακολουθηθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Παρόντες όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα, πλην του Νιογκάνα Σόου που απουσίαζε με σχετική άδεια της διοίκησης, όπως επίσης και οι (για διάφορους λόγους) Άγγελος Εμμανουήλ, Γιώργος Συμεωνίδης, Νίκος Αλμαλιώτης και Μπάμπης Τηλκερίδης

δείτε τα νέα αποκτήματα :

Από αριστερά : Μανώλης Κούβαρος, Αντώνης Κούβαρος, Δημήτρης Κατσουγιαννόπουλος, Τάσος Τσακαλίδης, Χάρης Συμεωνίδης, Ισαάκ Τεπετός, Νίκος Δημοσθένους

Στην προπόνηση συμμετείχε και ένας τερματοφύλακας που ήρθε στην Αγία Μαρίνα με εξαιρετικές περγαμηνές και αναμένεται να αποκτηθεί αλλά και ένας υπό δοκιμή παίκτες με πρόσφατη θητεία στην Α1 Ερασιτεχνική.

Τέλος, σύντομα θα ανακοινωθούν και τα φιλικά προετοιμασίας, στα οποία το τεχνικό δίδυμο θα διαπιστώσει σε μεγάλο βαθμό την ετοιμότητα των παικτών ενόψει των υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

δείτε φωτορεπορτάζ από τη σημερινή “πρώτη” :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected