Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ξανά στον Απόλλωνα ο Μπρίτο!

Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Πόντου είναι και πάλι ο Εντουάρντο Μπρίτο, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως επέστρεψε στο σπίτι του!

Με τον Εντουάρντο Μπρίτο πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Απόλλωνα Πόντου τη Δευτέρα (24/7). Οι «Πόντιοι», την νέα σεζόν θα αγωνιστούν στη Football League και εκεί θα έχουν μαζί τους και τον έμπειρο μεσοεπιθετικό που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Ο Βραζιλιάνος άσος, επιστρέφει κάπως έτσι στην ομάδα που τον ανέδειξε με την ελπίδα πως θα τον βοηθήσει για κάτι πολύ καλό… Μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, είπε πως γύρισε στο σπίτι του.

Αναλυτικά όσα είπε στο metrosport.gr:

«Έχουν περάσει από τότε πολλά χρόνια που ήμουν στον Ατρόμητο αλλά νομίζω ότι είναι σα να μην έλειψα ποτέ. Ξέρω και τον κόσμο και το γήπεδο και την ομάδα. Χάρηκα που γύρισα στην ομάδα που πρωτόπαιξα όταν ήρθα στην Ελλάδα. Όπως λένε ο καλός ο γιος γυρνάει σπίτι οπότε νομίζω ότι για μένα θα είναι καλή αρχή. Έχουμε στόχους με την ομάδα και θα παλέψουμε για να τους πετύχουμε και νομίζω ότι αυτό ήταν το σημαντικό για να γυρίσω. Ο στόχος είναι η Σούπερλιγκ».

Για τον κόσμο του Απόλλωνα: «Ο κόσμος με έχει στηρίξει και μου έχει δείξει πολύ αγάπη και ήταν ένας από τους λόγους που γύρισα. Φυσικά όμως ήταν και η διοίκηση που από την πρώτη στιγμή μου άφησε την πόρτα ανοιχτεί και πήγαν όλα καλά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected