Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

1+1 μεταγραφές ο ΑΟ Καρδίας!

Ακόμα μία μεταγραφή ενός νεαρού ποδοσφαιριστή πραγματοποίησε ο ΑΟ Καρδίας.

Σύμφωνα με το epsm24, πρόκειται για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Νικολόπουλο από τον Καμπανιακό, αποτελώντας τα προηγούμενα χρόνια βασικό στέλεχος του Αχιλλέα Τριανδρίας, έχοντας επίσης ένα σύντομο πέρασμα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Πάντως, η Καρδία ακόμα ένα καλοκαίρι αποτελεί πόλος έλξης για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Α1, μιας όπως και πέρυσι, δείχνει να εμπιστεύεται νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τους δίνει την ευκαιρία να παίξουν στη Γ εθνική.

Βέβαια, φέτος παρά την όλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για την Καρδία, καθώς πέρα από το γεγονός ότι έχει αλλάξει ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ της, για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής θα έχει σίγουρα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με πέρυσι.

Ένα στοίχημα τόσο για τους ανθρώπους της Καρδίας αλλά και για τα ανερχόμενα ταλέντα που μετακόμισαν στη Καρδία, τα οποία καλούνται να αποδείξουν πως είναι έτοιμοι για τη Γ εθνική.

“Κλεισμένος” και ο Γιαννιώτης

Παίκτης του ΑΟΚ λογίζεται σύμφωνα με την εν λόγω ιστοσελίδα και Μανώλης Γιαννιώτης, ο οποίος μετά από μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ομόνοιας Σίνδου, πλέον οδεύει προς τη Καρδία, εκεί όπου υπήρξε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο 20χρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός αν και τη περσινή σεζόν, είχε «βάρος» τη στρατιωτική του θητεία, όχι απλά έπαιξε για την Ομόνοια, αλλά βοήθησε σημαντικά στη περσινή πορεία, σημειώνοντας μεταξύ άλλων οκτώ γκολ και δημιουργώντας άλλα τόσα για τους συμπαίκτες του.

Πλέον απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, με τον Μανώλη Γιαννιώτη να βρίσκει στη Καρδία έναν πρώην συμπαίκτη του, τον Γιώργο Γίδαρο, από τη κοινή θητεία τους στον Οδυσσέα Κορδελιού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected