Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το deal με Τόρες και το ρόστερ μέχρι στιγμής

Ο Ισπανός Ντιέγκο Τόρες θα είναι ποδοσφαιριστής του Αστέρα Αμαλιάδας για τη νέα σεζόν και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας, μετά τη συμφωνία του με τη διοίκηση, η οποία ήδη ολοκληρώθηκε.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, ο Diego Torres Fraile (Ντιέγκο Φράιλε Τόρες, όπως είναι το πλήρες όνομα του) βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης στην Αμαλιάδα μαζί με τον μάνατζερ του, όπου διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που είχαν απομείνει μετά την προφορική συμφωνία που είχε προηγηθεί.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Θέλτα, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής (και κυρίως ως “δεκάρι” πίσω από τον σέντερ φορ).

Ενώ είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας έχοντας αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα.

Όπου, ήρθε αρχικά για την Καλλιθέα, το καλοκαίρι του 2013 με την οποία έπαιξε στο πρωτάθλημα της Football League της σεζόν 2013 – 2014 (το χειμώνα εκείνης της σεζόν αρχικά συμφωνήθηκε να πάει δανεικός στην Καλαμάτα για τον β’ γύρο αλλά τελικά το θέμα χάλασε στο οικονομικό και δεν ολοκληρώθηκε), ενώ ακολούθησαν, ο Αιολικός τη σεζόν 2014 – 2015 (Γ’ Εθνική, ενώ το χειμώνα εκείνης της σεζόν λόγω των πολύ καλών εμφανίσεων του τον ζήτησε η Καλλονή αλλά λόγω της τοπικής αντιπαλότητας των δυο ομάδων, δεν παραχωρήθηκε από την ομάδα της Μυτιλήνης), ο Ηρακλής Ψαχνών στον α’ γύρο της σεζόν 2015 – 2016 (Γ’ Εθνική), κι έπειτα στην Ισπανική SD Ordenes (Γ’ Ισπανίας), για να έρθει τον περασμένο Ιανουάριο ξανά στην Ελλάδα και στον Νέστο Χρυσούπολης Καβάλας (Γ’ Εθνική – 1ος Όμιλος)

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του με τη φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης τον έφεραν και στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ξάνθης (αν και τελικά το θέμα δεν προχώρησε, μετά και την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην ακριτική ομάδα)

Θεωρείται σαφώς “έξυπνη” κίνηση, αφού με τις συγκεκριμένες ικανότητες του έχει όλα τα φόντα να βοηθήσει σημαντικά σε μια πολύ κρίσιμη αγωνιστικά θέση.

Ο Ντιέγκο Τόρες, παρουσιάστηκε από τον μεγάλο χορηγό του φετινού Αστέρα, Θανάση Παπαγεωργίου (μαζί στη Φωτό). Μιλώντας για πρώτη φορα ως παίκτης του Αστέρα Αμαλιάδας ο Ισπανός παίκτης ανέφερε: “Έρχομαι να κερδίσω το Πρωτάθλημα. Μου αρέσει να στοχεύω πάντα στο καλύτερο αποτέλεσμα. Έχω ακούσει για τον Αστέρα από άλλους παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος που έρχομαι σε μια δυνατή ομάδα. Γι αυτό και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.

Περιμένω από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Θα είναι για μας η βασική δύναμη να πάει ο Αστέρας καλά. Και σε ατομικό επίπεδο, περιμένω ο κόσμος να χαρεί το παιχνίδι μου”.

Το ρόστερ όπως έχει διαμορφωθεί ως τώρα

Προπονητής: Πέτρος Μίχος

Ήρθαν: Τάσος Κυριάκος (πέρυσι Απόλλων Λάρισας – Γ’ Εθνική), Αλντιόν Πασάι (πέρυσι Απόλλων Αθηνών – Β’ Εθνική, α’ γύρος), Ματθαίος Μαρουκάκης (πέρυσι Λάρισα – Σούπερ Λίγκα και Τρίκαλα – Β’ Εθνική), Λεωνίδας Κασνέτσι (πέρυσι Πανελευσινιακός – Β’ Εθνική), Αλέξανδρος Καμπούρης (πέρυσι Πανελευσινιακός – Β’ Εθνική), Ντιέγκο Τόρες (περ. Νέστος Χρυσούπολης – Γ’ Εθνική)

Ανανέωσαν: Γιώργος Τσάμης, Δημήτρης Αρβανίτης, Παναγιώτης Μπουτσικάκης, Ηλίας Κασάπης, Νίκος Μπουζούρας, Δημήτρης Μπράβος, Γιώργος Μπαρμπαρούσης, Γιώργος Σταθάτος

Αποχώρησαν: Καλλιακμάνης, Μελετίδης, Λούγκος, Μπαρδούσης, Παρασκευόπουλος, Μαρκόπουλος, Αντωνόπουλος, και οι, Παπουτσής, Ζόρο, Γκατιάγκα, Οντβόνγκ, (τυπικά δεν έχουν πάρει ακόμα τις “ελευθέρες”)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected