Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΓΣ Αλμυρός, πρώτη προπόνηση σεζόν 2017/2018 (photos+vid)

Την πρώτη τους προπόνηση, εν όψει της νέας χρονιάς, που θα βρει την ομάδα στην Γ’ Εθνική κατηγορία, έκαναν οι παίκτες του ΓΣ Αλμυρού.

Όπως αναφέρει το goalpost, το πρωί της Δευτέρας (24/7) οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από εργομετρικά και το απόγευμα έδωσαν ραντεβού στο δημοτικό στάδιο Αλμυρού.

Αρχικά τελέστηκε ο αγιασμός παρουσία των μελών του διοικητικού συμβουλίου, της τεχνικής ηγεσίας, των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων.

Αυτή τη στιγμή το έμψυχο δυναμικό αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σταυράκης, Σταμέλος, Κοντογεωργάκης (τερματοφύλακες), Καψιώτης, Φαράντος, Κυριάκος, Κόκκας, Δημουλάς, Παυλίδης, Τσιάτσιος, Μπαρούτας, Τσόγκας (αμυντικοί), Θωμαΐδης, Βούλγαρης, Κοτσιαρίδης, Κιπτίου, Μπουσίσεβιτς, Αραμπατζής (μέσοι), Φλίγκος, Κρανάς, Κοντοβάς (επιθετικοί). Επίσης υπολογίζονται και οι νεαροί Τετριμίδας (μέσος), Μακρής (εξτρέμ), Ναούμ (σέντερ μπακ).

Σήμερα Τρίτη (25/7) οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις, ενώ η εβδομάδα θα κυλήσει με προπονήσεις. Τα φιλικά θα αρχίσουν το Σάββατο 5 Αυγούστου κόντρα στον Σαρακηνό εντός έδρας.

φωτ. από almyrosinfo.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected