Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κάτοικος Ηρακλείου ο Μανουσάκης

Την απόκτηση με ελεύθερη μετεγγραφή του Γιάννη Μανουσάκη, ο οποίος αγωνιζόταν στον ΟΦ Ιεράπετρας, ανακοίνωσε επίσημα ο Ατσαλένιος, με τον νεαρό τερματοφύλακα να παραχωρεί και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του προσφυγικού σωματείου.

Όπως αναφέρει το grandsport, ο 21χρονος τερματοφύλακας ο οποίος έχει στο παρελθόν τεθεί αντίπαλος του ΠΟΑ στα μπαράζ ανόδου, φορώντας τη φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας, στάθηκε στο γήπεδο του προσφυγικού σωματείου, λέγοντας μεταξύ άλλων πως του άρεσε η ατμόσφαιρα της κερκίδας. Την περασμένη χρονιά, ο ΟΦ Ιεράπετρας με τη καθοριστική συμβολή του Γιάννη Μανουσάκη κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο της ΕΠΣ Λασιθίου.

Στη δήλωση του με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας με τον ΠΟΑ, ο Γιάννης Μανουσάκης, τόνισε: «Ο ΠΟΑ είναι μία ομάδα που στηρίζει τα νέα παιδιά και είναι για μένα μία ομάδα που πιστεύω πως θα πάρω ευκαιρίες. Πριν δύο χρόνια, αντιμετώπισα ως αντίπαλος τον ΠΟΑ, μου άρεσε το γήπεδο και η ατμόσφαιρα της κερκίδας».

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ, αναφέρει:

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΑ ανακοινώνει την συμφωνία του με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μανουσάκη. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια του ΠΟΑ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected