Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο Ημαθιώτης Χρήστος Σιδηρόπουλος στον Αλμωπό! Δείτε τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις της ομάδας

Ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του πραγματοποιεί εδώ και λίγες ώρες ο Χρήστος Σιδηρόπουλος.

Ο 19χρονος (14/03/1998) επιθετικός από τη Νέα Νικομήδεια, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αλμωπού Αριδαίας, ο οποίος τον ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, σημείωσε 7 τέρματα με τη φανέλα της Νέας Γενεάς στην Α2 της ΕΠΣ Ημαθίας, ενώ άλλα τόσα πέτυχε τη σεζόν 2015/2016 σε μια ακόμη παραγωγική χρονιά για τον ίδιο.

Παράλληλα, η διοίκηση του Αλμωπού ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέτρου Μποτσφάρη από τον Παναλμωπιακό αλλά και την παραμονή των Τάσου Αναστασιάδη, Γιώργου Κιουλτζόπουλου και Δημήτρη Παρούτογλου.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία, με τους Χρήστο Σιδηρόπουλο 19 ετών επιθετικός αγωνιζόταν στη Ν. Γενεά Νικομήδειας με 10 γκολ σε 15 συμμετοχές, όπως και του νεαρού τερματοφύλακα Πέτρου Μποτσφάρη από τον Παναλμωπιακό ενώ παλιότερα υπερασπιζόταν την εστία του Άρη Λουτρακίου.

Επίσης ανανεώθηκε η συνεργασία με τους Τάσο Αναστασιάδη, Γιώργο Κιουλτζόπουλο εκ των βασικών παικτών της περσινής σεζόν, καθώς και με τον φέρελπι άσσο Δημήτρη Παρούτογλου.

Τους ευχόμαστε υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι η πρώτη συγκέντρωση για την έναρξη της προετοιμασίας είναι προγραμματισμένη την Πέμπτη 27 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected