Super League 1

Οριστικά και αμετάκλητα, γήπεδο στην ΑΕΚ!

Εκδόθηκε και επίσημα πριν από λίγο η άδεια για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς», με την ΑΕΚ να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι της, στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Ήταν αναμενόμενο, πια έγινε και επίσημο: μετά από σχεδόν 14 χρόνια αναμονής και τέσσερα χρόνια περιπέτειας και επίμονων προσπαθειών, η ΑΕΚ έχει στα χέρια της την άδεια για το μεγάλο όνειρο των εκατοντάδων χιλιάδων οπαδών της. Την άδεια για την κατασκευή του νέου της γηπέδου, της «Αγιά Σοφιάς», στο οικόπεδό της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως αναφέρει το SDNA, οι θετικές εξελίξεις είχαν διαφανεί από την περασμένη εβδομάδα και κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας επί της ουσίας τελείωσε το ουσιαστικό του πράγματος. Το μόνο που απέμενε ήταν να εκδοθεί και επίσημα η οικοδομική άδεια, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος του Υπουργείου. Κάτι που συνέβη σήμερα, πριν από λίγη ώρα, με την ιστορία να καταγράφει την 25 Ιουλίου ως μια ημερομηνία – σταθμό για την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια.

Το έγγραφο που αποτελούσε τον διακαή των ανθρώπων της Ένωσης, μάλιστα, παρελήφθη από τους ιθύνοντες της «Δικέφαλος 1924» πριν από λίγα λεπτά και πλέον άπαντες στην ΑΕΚ ετοιμάζονται να γιορτάσουν αυτή την ιστορική στιγμή μαζί με τον κόσμο της ομάδας απόψε στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected