Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η “πρώτη” της Τριγλίας Ραφήνας για τη σεζόν 2017/2018 (photos)

Νέος προπονητής, καινούργιο τεχνικό τιμ, «φρέσκα» πρόσωπα, άνεμος αισιοδοξίας, και… κάτω η μπάλα.

Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, έγινε σήμερα το απόγευμα για την ομάδα της Τριγλίας που φέτος προτιμά το μότο: «λίγα λόγια, πολύ δουλειά».

Το καλωσόρισμα έκανε ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Χαχολάκης, ο οποίος αφού πρώτα παρουσίασε στους παίκτες τον νέο προπονητή, Μάρκο Δήμο και το επιτελείο του, ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή αγωνιστική σεζόν και υγεία πάνω απ όλα.

Ο κόουτς μίλησε με την σειρά του κι αυτός στους ποδοσφαιριστές, κι αργότερα εξήλθαν όλοι από τα αποδυτήρια, για την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς.

Παρόντες από την διοίκηση οι κ.κ. Βρετζάκης, Κοζής, Κωνσταντινίδης, Γερακάκης, Σαράκης, Σταμπέλος, Βουρδέρης, ο προπονητής των Ακαδημιών Ανδρέας Ντερτινής, ο πρώην Πρόεδρος Βαγγ. Σολδάτος και φίλοι της ομάδας.

Η ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις γι αυτό και θα ενισχυθεί με τρεις τέσσερις προσθήκες ακόμη.

Η φιλοσοφία παραμένει αυτή που διατυπώθηκε ξεκάθαρα και στην επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή, ότι η Τριγλία φέτος έχει στόχο να αναδείξει νέα παιδιά «δικά» της, όπου με την βοήθεια έμπειρων παικτών να αρχίσουν να τροφοδοτούν την πρώτη ομάδα.

Γι αυτό και σήμερα στην πρώτη των κιτρινόμαυρων, κυριάρχησαν τα νιάτα.

περισσότερες φωτογραφίες στο irafina.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected