Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Στον Παύλο Μελά θα συνεχίσει ο Νίκος Κουντουράς. Το “ευχαριστώ” στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

Ελεύθερος έμεινε σήμερα (25/7) από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ο Νίκος Κουντουράς.

Ο 31χρονος (17/02/1986) επιθετικός, που πανηγύρισε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας με τους “πράσινους” έχοντας βάλει το λιθαράκι του για τη μεγάλη επιτυχία του συλλόγου (4 τέρματα και αρκετές ασίστ), αποχωρεί με προορισμό τη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Εκεί θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του Παύλου Μελά, στον οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2006/2007 ενώ έχει σημαντική θητεία στο παρελθόν κυρίως με τη φανέλα του Καμπανιακού.

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο SportsUp, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε τον τελευταίο χρόνο στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Αναλυτικά :

“Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Παπαδόπουλου, για την αμέριστη εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και μου έδωσαν την ευκαιρία να πανηγυρίσω έναν τίτλο. Μια επιτυχία που συνδυάστηκε με την άνοδο της ομάδας στη Γ Εθνική, μια σπουδαία επιτυχία για τον σύλλογο και το χωριό.

Να ευχαριστήσω τον προπονητή και όλους τους συμπαίκτες μου, ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά και αποχωρώ από την ομάδα με τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις. Καλή επιτυχία για τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική, εύχομαι να επιτευχθούν οι στόχοι και να μείνει ο Μέγας για πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected