Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Το μέχρι στιγμής μεταγραφικό “πάρε-δώσε” του Διαγόρα Βραχνεΐκων

Έντονες οι διεργασίες στον Διαγόρα Βραχνεΐκων, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με το Patrogoal, υπάρχει συμφωνία με τον Ατρόμητο Πατρών για την παραχώρηση του Δημήτρη Μανθόπουλου (φωτ), ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν οι Νίκος Τρίγκας (γκολκίπερ από Πήγασο Μπεγουλακίου) και Τάσος Σωτηρόπουλος (μέσος από Θύελλα Αιγίου).

Με τον σύλλογο έχουν ανανεώσει ήδη οι Ανδρέας Τρίγκας, Θόδωρος Μιχαηλίδης, Βασίλης Χριστόπουλος.

Παίκτες της ομάδας πρέπει να θεωρούνται επίσης οι Γιώργος Κυριαζόπουλος (από Τσικλητήρα Πύλου), Βασίλης Βάρρας (από Κεραυνό Αγίου Βασιλείου), Διονύσης Αθανασόπουλος (από Πανμοβριακό Ριόλου) όπως και οι Άρης Θωμάς και Άκης Κωστής (από τον ΑΟ Κατασταρίου Ζακύνθου).

Την ίδια ώρα, δύσκολα Θα συνεχίσει ο Παναγιώτης Σανδραβέλης, ενώ σε ομάδα της ΕΠΣ Αχαΐας οδεύει ο Νίκος Δασουράς, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων ενώ θα συνεχίσει κανονικά στον Διαγόρα ο νεαρός Γιώργος Αραπογιάννης.

Παρελθόν αποτελούν ήδη οι Σωτήρης Νικολακόπουλος, Βασίλης Μπινιέρης (Ατρόμητος Πατρών), Νάσος Αναγνώστου (Ποσειδώνας/Δρεπάνου), Κώστας Πάγκαλος (Αχαϊκή), Θόδωρος Κανελλόπουλος (Αετός Πατρών), Κώστας Βαβάτσικος (Αναγέννηση Πατρών), ενώ οι επαφές με τους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ θα συνεχιστούν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected