Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η μεταγραφή Παρασκευόπουλου και η έναρξης της προετοιμασίας (photos)

Τη μεταγραφή του Ορφέα Παρασκευόπουλου από τη Δόξα Βύρωνα, ανακοίνωσε ο Άγιος Ιερόθεος που πραγματοποίησε παράλληλα την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά :

“Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ανακοινώνει την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή, Ορφέα Παρασκευόπουλο.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 23 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του ακραίο μπακ-χαφ. Προηγούμενος σταθμός της καριέρα του ήταν η Δόξα Βύρωνος έχοντας καταλυτική πορεία στην περσινή παρουσία της ομάδας στην Α’ Αθηνών ενώ έχει περάσει και από τη Διάνα Ηλιούπολης.

Καλωσορίζουμε τον Ορφέα Παρασκευόπουλο στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.”

Η έναρξης της προετοιμασίας 

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, ενότητας και πίστης για την επίτευξη στόχων ξεκίνησε η προετοιμασία του Άγιου Ιερόθεου για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Το παρόν στο γήπεδο έδωσε όλο το διοικητικό συμβούλιο με τον πρόεδρο, Παναγιώτη Ρούμπα να καλωσορίζει τους νέους ποδοσφαιριστές και να τους εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο αντιπρόεδρος, Βαγγέλης Ρούσσος ο οποίος ουσιαστικά σύστησε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στους… παλιούς και με τη σειρά του έκανε ένα μίνι πρόλογο για τα μέλη τα οποία πρόκειται να βοηθήσουν το σύλλογο.

Τελευταίος μίλησε ο προπονητής, Νίκος Κούστας ο οποίος ευχήθηκε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και τόνισε ότι μόνο με δουλειά θα πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις ενώ ακολουθούν σε λίγο δηλώσεις από τους Νίκο Κούστα και τον αρχηγό, Ερβιν Μπιρμπίλι.

δείτε φωτογραφίες στο Stoplekto

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected