Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Διάνα” στον Πανθηραϊκό με δύο Αργεντίνους!

Ηχηρή μεταγραφή που αναμένεται να τον ανεβάσει επίπεδο πραγματοποίησε ο Πανθηραϊκός σύμφωνα με πληροφορίες του sportcyclades

Μετά από προσωπικές ενέργειες του γενικού αρχηγού, Τάκη Γρυπαίου, στους Κυκλαδίτες θα αγωνίζεται από την προσεχή αγωνιστική σεζόν ο Αλεχάνδρο Μάνιας Τόρες (Μάνιας).

Ο 31χρονος Ισπανός επιτελικός μέσος που ξεχώρισε πέρυσι με τη φανέλα του Ιωνικού το β’ εξάμηνο, συναντήθηκε με τους ανθρώπους του συλλόγου και αφού έγινε συζήτηση συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους «κυανόλευκους».

Στο α’ εξάμηνο ο Μάνας αγωνίστηκε στα Χανιά, ενώ μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του επι ελληνικού εδάφους στον ΑΟ Γλυφάδας και τον Κισσαμικό.

Παράλληλα, το νέο απόκτημα του Πανθηραϊκού έχει αγωνιστεί στη χώρα του σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιτε Ζαφρα, Μαγιόρκα (Β’ ομαδα), Ραγιο Βαγιεκάνο (Β’ ομάδα), Αροσα, Τρεντο και Ταραγόνα

Με την άριστη τεχνική κατάρτιση, τη δημιουργικότητα και την ευστοχία του στις στημμένες φάσεις θα αποτελέσει μια σημαντική μονάδα για την ομάδα του Γιωργου Αρχοντάκη.

Μπορεί στον Πανθηραϊκό να… χόρεψαν Φλαμένκο με τη μεταγραφή του Μάνας Τορες, ωστόσο, οι Κυκλαδίτες ετοιμάζονται για μεγάλη πράγματα αφού ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζονται να ντύσουν στα κυανόλευκα και δεύτερο Αργεντίνο.

Όπως αναφέρει το sportcyclades, πρόκειται για τον αριστεροπόδαρο μεσοαμυντικό Φράνκο Βαλιτσέντι που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ελλάδα και ανήκε στην Ισπανική Οριχουέλα.

Στο παρελθόν ο 26χρονος παίκτης έχει περάσει από τις Ισπανικές Κορούο και Μπαλεάρες αλλά και τις Λαγιάν, Φλαντριά και τη Σικλόν από την Αργεντινή.

Η τριάδα των Αρχοντάκη, Γρυπαίου και Σαρρή που χειρίζονται κατά κύριο λόγο τα μεταγραφικά ολοκληρώνουν σιγά σιγά το ρόστερ, έχοντας στο τσεπάκι τους και άλλες εκπλήξεις καθώς είναι πιθανό να έχουμε και την απόκτηση ποδοσφαιριστή από τις Κυκλάδες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected