Super League 1 - Μεταγραφές

Επίσημα στη Φόρεστ ο Μπουχαλάκης! (vid)

Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο ιστορικός βρετανικός σύλλογος.

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη συνεχίζει την καριέρα του και τυπικά από την Πέμπτη ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο Κρητικός χαφ πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες στην Αγγλία για να δοκιμαστεί από τον ιστορικό βρετανικό σύλλογο και όπως αποδείχθηκε, έπεισε τον Μαρκ Γουόρμπαρτον να τον κρατήσει στην ομάδα. Ωστόσο, ο 24χρονος μέσος δεν θα παραχωρηθεί δανεικός στη Φόρεστ όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, αφού οι Άγγλοι τον ανακοίνωσαν για τρία χρόνια.

Όπως αναφέρει το SDNA, ο Μπουχαλάκης αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2013 έναντι 150 χιλ. ευρώ όμως την πρώτη του χρονιά παρέμεινε ως δανεικός στον Εργοτέλη, την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Ένα καλοκαίρι μετά, μεταπήδησε στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ όπου και παρέμενε τυπικά μέχρι σήμερα. Στα τρία χρόνια του στο Λιμάνι μέτρησε συνολικά όμως μόνο 39 συμμετοχές, με 3 γκολ και 4 ασίστ. Πλέον θα έχει την μεγάλη ευκαιρία του να αγωνιστεί σε ένα πιο προηγμένο ποδοσφαιρικά περιβάλλον και να βοηθήσει παράλληλα τη Φόρεστ να βρεθεί ξανά στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, ο οποίος είναι και ο μεγάλος της στόχος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτηση του Αντρέα Μπουχαλάκη:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοινώνει με ενθουσιασμό την υπογραφή του Αντρέα Μπουχαλάκη για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 24χρονος μέσος υπέγραψε το συμβόλαιό του στο City Ground αφού πρώτα εντυπωσίασε τον προπονητή της ομάδας Μαρκ Γουόρμπαρτον κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών του στο σύλλογο. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2013 με συμμετοχές στο Champions League και το Europa League, ενώ κατέκτησε και τρία πρωταθλήματα Ελλάδας. Ο κεντρικός μέσος έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο φιλικά με τη Φόρεστ και από σήμερα θα είναι μέλος του ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν 2017-18».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected