Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Ολιμπίκ – ΠΑΟΚ στο “Draw” Cafe!

Στο Κίεβο ξεκινούν οι φετινές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και το “Draw” Cafe (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) θα μεταδώσει την αναμέτρηση του “δικεφάλου” με την Ολιμπίκ Ντονέτσκ (19:30).

Ο ΠΑΟΚ θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Ουκρανία με τον Αλεξάντερ Στανόγεβιτς να προσαρμίζει τα πλάνα του στο 4-3-3 απέναντι στην Ολιμπίκ.

Σε ότι αφορά στη βασική ενδεκάδα κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει θέση ο Ρέι, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λεβέκ. Την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Σάκχοφ, Τσίμιροτ και Κάνιας. Στα δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Κάμπος, στα αριστερά ο Μακ και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μελίσσας, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Αθανασιάδης και Ουάρντα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Koυλούρης, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Μπρκιτς, Ζάιρο και Λημνιός.

Η Ολιμπίκ θα παραταχθεί με σύστημα 4-4-1-1 και την πιθανή ενδεκάδα θα συνθέσουν οι Μακαράτζε, Λούκιαντσουκ, Κραβτσένκο, Σαμπάνοφ, Νεμτσάινοφ, Σεστάκοφ, Μπγντάνοφ, Τσιμπάλιουκ, Μόχα, Καμούτοφ, Μπιλένκι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected