Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Την ελευθέρας ο Αναστασίου, που οδεύει προς Νίκη

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Αλέξανδρου Αναστασίου, καθώς ο 27χρονος επιθετικός, ως γνωστόν, τραυματίστηκε σοβαρά σε παιχνίδι 5Χ5 πριν από λίγες μέρες, με τη διάγνωση να αναφέρει ρήξη χιαστών.

Όπως αναφέρει το goalpost, ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος, είτε αύριο Παρασκευή, είτε την Δευτέρα 31/7 και την εγχείρηση θα κάνει ο ορθοπεδικός Γρηγόρης Μανούδης.

Η επάνοδός του στην ενεργό δράση υπολογίζεται τον Ιανουάριο του 2018.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο Αναστασίου έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό (έχει το δελτίο στα χέρια του), με τη Νίκη να έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον να τον εντάξει στο δυναμικό της. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και όπως όλα δείχνουν ο επόμενος σταθμός του Αναστασίου θα είναι η Νίκη, με τους «κυανόλευκους» να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, μόλις δηλαδή αποθεραπευτεί πλήρως. Ο Στέφανος Ξηροφώτος είναι αυτός που εισηγήθηκε την απόκτηση του Αναστασίου, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν με επιτυχία στον Πύρασο και γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή.

Ο Αλέξανδρος Αναστασίου πέρυσι αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ σημείωσε και πέντε τέρματα. Τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε εξαιρετικές παρουσίες στον Πύρασο, όπου έπαιξε σε 52 παιχνίδια, πετυχαίνοντας και 13 γκολ. Συνολικά στην Γ’ Εθνική έχει να επιδείξει 79 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 18 γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected