Κατηγορίες
Football League

Επόμενοι στόχοι Ποτουρίδης και Μάκος!

Ο 25χρονος μεσοαμυντικός αποτελεί την επόμενη προτεραιότητα του ΟΦΗ και έπονται εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Όπως αναφέρει το gentikoule, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και ήδη μέσα στην εβδομάδα έχουν γίνει πολλά και σημαντικά βήματα με την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Λεάλ, Περογαμβράκη και Ζιαμπάρη.

Πλέον, ο επόμενος στόχος, όπου δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις, είναι ο Γιάννης Ποτουρίδης. Ο πρώην παίκτης της Λάρισας αγωνίστηκε στην Πολωνία το προηγούμενο εξάμηνο και είναι stand by εδώ και αρκετές εβδομάδες με το Νίκο Παπαδόπουλο να τον εκτιμά αρκετά πιστεύοντας πως μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις τόσο στην άμυνα, όσο και στην μεσαία γραμμή.

Τις τελευταίες ημέρες, ο ΟΦΗ είναι σε ανοικτή γραμμή με τον μάνατζερ του Ποτουρίδη, Θεόφιλο Καρασαββίδη και μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν θετικές ενδείξεις ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Προχωρημένες συζητήσεις με Μάκο!

Μια ακόμα σημαντική μεταγραφή θέλει να ολοκληρώσει ο ΟΦΗ, ο οποίος είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Γρηγόρη Μάκο! Ενδιαφέρον για τον παίκτη δείχνει και η Λαμία.

Όπως αναφέρει το grandsport, τις δύο πλευρές χωρίζει ακόμα μια μικρή απόσταση, η οποία θα γίνει προσπάθεια να γεφυρωθεί, κάτι που δείχνει εξαιρετικά πιθανό, καθώς ο Μάκος είναι ένας από τους βασικούς παίκτες που θέλει να εντάξει στην ομάδα του ο Νίκος Παπαδόπουλος και η διοίκηση δείχνει πως θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει την επιθυμία του.

Αν ολοκληρωθεί η μετεγγραφή αυτή, θα είναι μια σημαντική προσθήκη για τον ΟΦΗ, καθώς οι πολλές… συστάσεις για τον Μάκο και την εμπειρία του περισσεύουν. Γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου 1987 στην Αθήνα, ο 13 φορές διεθνής με την Εθνική ανδρών έγινε γνωστός στο ποδοσφαιρικό στερέωμα από τη θητεία του στον Πανιώνιο, από το 2003 μέχρι και το 2009 όπου είχε συνολικά 130 συμμετοχές και 5 γκολ.

Ακολούθησε το άλμα στην καριέρα του και η μετεγγραφή του στην ΑΕΚ τη φανέλα της οποίας φόρεσε 75 φορές από το 2009 μέχρι και το 2012, ενώ σημείωσε και 2 γκολ. Στη συνέχεια πήγε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Μόναχο 1860, όπου είχε 11 συμμετοχές. Επαναπατρίσθηκε το 2013 όπου αγωνίσθηκε στην Κύπρο και την Ανόρθωση σε 51 αγώνες με απολογισμό 1 τέρμα, ενώ τη διετία 2015-2017 ήταν παίκτης του Παναιτωλικού όπου είχε 53 συμμετοχές και 3 γκολ.

Το δύσκολο της υπόθεσης για τον ΟΦΗ είναι το ενδιαφέρον που έχει δείξει για την απόκτηση του Μάκου και η Λαμία, η οποία δεν έχει την αίγλη τη βαρύτητα του Ομίλου, θα αγωνίζεται όμως πλέον στη Super League. Την Παρασκευή (28/7) αναμένεται να υπάρξει μια ακόμα επαφή της κρητικής ομάδας με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να γίνει η προσπάθεια στο να τον εντάξει στο δυναμικό της.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected