Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Οριστικά η νέα έδρα του Αχιλλέα Νάουσας στο ΔΑΚ

Με επιστολή της στο SportsUp, η διοίκηση του Αχιλλέα Νάουσας επιβεβαιώνει τη χρήση του ΔΑΚ Νάουσας για τα εντός έδρας παιχνίδια, κατόπιν παραχώρησης της δημοτικής αρχής.

Παράλληλα, τονίζεται η επιπλέον χρήση της Παναγιωπούλας για τις προπονήσεις αλλά και την επιθυμία δημιουργίας του νέου γηπέδου στη Νέα Στράντζα.

Αναλυτικά η επιστολή :

“Σε συζήτηση ιστοσελίδας του Νομού μας για τις ομάδες της Α1 αναφέρθηκε και στην ομάδα μας πιά θα είναι δυναμική του και τι πορεία μπορεί να κάνει αναφέροντας το μειονέκτημα του κακού αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των Λευκαδίων που πράγματι ήταν κάκιστο παρά τις προσπάθειες μας να το βελτιώσουμε. Για τους λόγους αυτούς οφείλουμε να ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι με στοχευμένες κινήσεις η διοίκησης εξασφάλισε από τον δήμο Νάουσας την άδεια και έτσι την επόμενη σεζόν η ομάδα μας θα αγωνίζεται στο ΔΑΚ Νάουσας:

Η διοίκηση του Αχιλλέα Νάουσας εδώ και καιρό συζητούσε το σημαντικό πρόβλημα που είναι το γηπεδικό καθώς τα τελευταία χρόνια αναγκαζόταν να αλλάζει γήπεδο σχεδόν κάθε χρονιά και αυτό ήταν ένα μειονέκτημα για τους ποδοσφαιριστές μας άλλα και δαπανηρό για τους ανθρώπους της διοίκησης οι οποίοι ξόδεψαν αρκετά χρήματα για να βελτιώσουν τόσο τον αγωνιστικούς χώρους όσο και της λοιπές εγκαταστάσεις τους όπως αποδυτήρια, περιφράξεις, φωτισμό,καντίνα.

Έτσι αποφασίστηκε να ζητήσουμε από τον δήμο της πόλης να μας παραχωρήσουν το ΔΑΚ Νάουσας για τους επίσημους αγώνες μας και το γήπεδο της Παναγιοπούλας για τις προπονήσεις μας, αν και στην αρχή υπήρξαν κάποια προβλήματα κυρίως από τρίτους εντούτοις ξεπεράστηκαν και ο δήμος παραχώρησε με έγγραφη βεβαίωσή του τόσο το ΔΑΚ για τους αγώνες της ομάδος μας όσο και το γήπεδο της Παναγιωπούλας για της προπονήσεις μας.

Στο σημείο αυτά θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε την δημοτική αρχή και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο κ. Δάγγα. Βέβαια ο στόχος της δημιουργίας του δικού μας γηπέδου στην Νέα Στράντζα (ο χώρος υπάρχει και έχει παραχωρηθεί στο σύλλογο με ετήσιο μίσθωμα για αρκετά χρόνια) και παραμένει ψηλά στην ατζέντα τις διοίκησης.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected